maanantai 2. maaliskuuta 2015

Edelleen sairastuvalla

Elämänlangalla jatketaan köhäisissä tunnelmissa. Antibioottikuuri loppui, mutta ilmeisesti bakteeritulehduksen päälle iski ihan perinteinen flunssa. Vaikea sanoa missä vaiheessa tämä vaihdos tapahtui, kun olo on jatkuvasti ollut jossain määrin tautinen. Huomenna olisi vielä tarkoitus olla kotona töistä, ja sen jälkeen ajattelin olla terve. Katsotaan mitä nuo hengitysteissä asuvat kutsumattomat vieraat ovat asiasta mieltä.

Neuleetkaan eivät ole ihan hirveän paljon edenneet, mutta nyt on sentään jotain valmista: kummityttösen vihreä paita on langanpäiden päättelyä vaille valmis käyttöön.


Valokuvaus ei edelleenkään kuulu vahvimpiin taitoihini, ja puseron sievästä kirkkaasta vähän murretusta vihreästä tuli jostain syystä päivänvalossa haaleanvaalea lehmuksenvihreä, vaikka miten päin yritin kääntää kameraa ja alustana toiminutta tuolia. Tämän voisi tietysti korjata, jos osaisi käyttää kuvankäsittelyä, mutta itsestä kyllä tuntuisi siltä, että kyllä kamerastakin pitäisi pystyä saamaan edes vähän oikean tapainen väri irti.

Sama vihreä lanka jatkaa vielä puikoilla, sillä puserolle tulee vielä pariksi villahousut. Tosin keleistä päätellen ei enää tälle talvelle, joskin kummityttönen on palelevaa sorttia ja saattaa tarvita villakerroksen lämpimämmilläkin keleillä.

Seuraavaksi sairastupa suuntaa ruokkimaan jälkikasvua, joka näyttää toipuneen omista flunssistaan, mutta ei ole vielä opetellut laittamaan kipeälle äidille ruokaa. Ensi viikolla todellakin toivon, että ollaan vähän vähemmän tautisissa tunnelmissa!

Ei kommentteja: