maanantai 2. syyskuuta 2013

Syysneuleita

Kaikki tulevan neulekirjan neuleet on neulottu ja kuvattu, joten jäljellä on vain suuria määriä kirjoitus- ja viimeistelytyötä. Niinpä käsillä on yllättäen myös aikaa neuloa syksyn viileitä kelejä varten.


Seinäjoella aloitettu Lakeuden kutsu -pusero on edennyt jo toiseen hihaan asti. Puserosta tulee kokonaan saumaton, ja näyttäisi valmistuvan juuri sopivasti kun kelit kylmenevät. Kuvassa pusero on katsomassa amerikkalaista jalkapalloa: lauantaina pelattiin Vaahteramalja eli miesten SM-sarjan finaali. Pääsin samalla myös heiluttamaan käsiäni GS Demonsin naisille, että olen kerrankin neulomassa jotain IHAN ITSELLENI. (Muuten, jos jenkkifudis lajina kiinnostaa, niin Demonsilla on huomenna eli tiistaina 3.9. kokeilupäivä Käpylän Velodromilla. Minä olen liian laiska urheillakseni tosissani, vaikka useampi onkin vihjaillut, että erityisesti linjapeliin tarvittaisiin lisää massaa.)


Kohta alkaa olla myös aika siirtyä paljaista jaloista takaisin villasukkiin. Aloitin nämä polvisukat ohuesta Cascadesta jo keväällä, mutta ne jäivät kiireissä kesken. Jahka Lakeuden kutsu on valmis, voisin seuraavaksi palata sukkiin. Nämäkin ovat minulle! Jotenkin usein tuntuu käyvän niin, että neuleeni päätyvät neulesuunnittelun mallikappaleiksi ja siten malleille.

Näissä syystunnelmissa siis Elämänlangalla tällä viikolla. Jännityksellä odotamme, onko ensi viikon Elämänlangalla valmiita neuleita.


Ei kommentteja: