maanantai 30. syyskuuta 2013

Putki päällä

Elämänlangalla päädyttiin viime viikolla pahaan lapasputkeen.


Kaikki alkoi Nean lapasista. Puserot puikoille -jämälangoissa oli pari kerää vaaleaa harmaansinistä Karismaa. Kävi ilmi, että lapsukaisen kädet ovat kasvaneet niin, että lanka riitti juuri ja juuri. Nuo lapaset mahtuvat melkein jo minullekin.


Koska Nea sai uudet lapaset, piti toki Joelinkin saada sellaiset. Myös nämä ovat Karismaa.


Ja koska sekä Nea että Joel saivat lapaset, myös lainalapsi Myrsky halusi sellaiset. Nämä ovat vähän paksummat, Cascade 220 -langasta.

Uusia neuleita syntyy kovalla vauhdilla nyt Puseroiden julkaisua odotellessa. Ennakkotietona kustantajalta on tullut tieto, että kirja luultavasti tulee painosta kauppoihin marraskuussa. Nyt meillä on mietinnässä Punokset puikoille ja Pitsit puikoille: painokset ovat loppu, ja meidän olisi mahdollista saada oikeudet takaisin itsellemme. Kustantamosta tarjottiin myös, että alkuperäisten ulkoasujen käytöstä olisi mahdollista sopia - hinnasta ei tosin vielä ole tietoa. Alustavasti ajattelimme, että olisi ihanteellista jos vanhat kirjat olisi mahdollista saada sähköisinä versioina silloin, kun uusin tulee paperisena kauppoihin. Olisiko sähköisille versioille kysyntää?

Tällaista Elämänlangalla tällä viikolla. Ensi viikolla sitten uusia aiheita.

Ei kommentteja: