maanantai 16. syyskuuta 2013

Syksy -myssy

Elämänlangalla on tapahtunut suuria ja jännittäviä asioita: Puserot puikoille -käsikirjoitus on lähetetty kustantajalle perjantaina ja tänään saimme palvelintunnukset kuvien ja ruutupiirrosten toimittamiseen. Näemmä tämä on huomattavissa myös omassa neuletuotteliaisuudessani: käsikirjoituksen viimeistelyvaiheessa on ollut taas aikaa neuloa. Niinpä blogiinkin on yllättäen lisää valmista täytettä.


Muutaman päivän pohdinnan jälkeen vaikuttaa siltä, että tämän myssyn nimeksi tulee Syksy. Lankana on kirjaproggiksesta jäljelle jäänyt Wollmeisen 100 % merinovilla "Pure", väri muistaakseni Campari piccolo. Olen oikein tyytyväinen valmiiseen neuleeseen ja hehkuva oranssi sopii mainiosti maisemassa näkyviin syksyn merkkeihin.


En itse osaa laisinkaan käyttää tiukkoja pipoja, siksi myssyssä on löysä muotoilu. Nähtäväksi jää, venyykö myssy käytössä. Tiukkakierteinen merinovilla on onneksi melko tukevaa ja lisäksi villa tarvittaessa muotoutuu uudelleen pesulla ja muotoon kuivauksella.


Pintaneuleena on tässä korinpohjaneule. Hetkellisessä mielenhäiriössä harkitsin konttineulereunaa ja sileää kupua, mutta onneksi tulin järkiini. Konttineule on viehättävän näköistä, mutta vihoviimeistä neulottavaa.

Koska Wollmeise on riittoisaa, oranssia on vielä pikkuisen jäljellä. Katsotaan ensi viikolla, josko siitä olisi silloin näytettävää.

Nyt Elämänlangalla suunnataan hierojalle - kirjaprojektin loppurutistus vetää aina niskat jumiin. Ensi viikolla toivottavasti entistä rennommissa tunnelmissa!

Ei kommentteja: