tiistai 27. elokuuta 2013

Tiistai? Tiistai!

Elämänlangalla ollaan jo päivistäkin sekaisin kirjadeadlinen lähestyessä. Viikonloppuna valokuvattiin jälleen Suomenlinnassa, ja maanantai menikin sitten täydellisessä koomassa. Joka kerta pääsee unohtumaan, miten väsyttävää kuvausten järjestäminen on.

Omia valokuvia ei tältä kuvauskierrokselta ole, mutta koska perheenjäseniä jälleen julmasti hyväksikäytettiin malleina niin Teemu oli lasten kanssa Suomenlinnassa liki koko sunnuntain ja ehti napata myös muutaman valokuvan. Tässä tunnelmakuvassa ei ole neuletta, mutta kolmasluokkalainen apina on hyvä mittatikku noille Suomenlinnan kirkon massiivisille aitaketjuille.


Kirjaa varten on tällä hetkellä kuvattu yhtä neuletta lukuunottamatta kaikki ohjekuvat ja yhdestä pitää vielä napata muutama täydennyskuva. Tekniikkakuviakin on aloiteltu, joten voiton puolella ollaan tässä suhteessa! Kirjan käsikirjoitus on myös tekniikkaohjeita lukuunottamatta liki paketissa: kaikilla neuleilla on nimet ja lyhytkuvaukset, ja ohjetekstit odottavat vain Johannan kommentteja.

Tekemistä siis on edelleen, mutta alan jo varovasti olla toiveikas sen suhteen, että homma valmistuu suurin piirtein ajallaan.

Näin pikaisesti ja poikkeuksellisesti tiistaista Elämänlankaa. Ensi viikolla toivottavasti jälleen maanantaina - luultavasti edelleen kirjan viimeistelytunnelmissa.

Ei kommentteja: