torstai 28. syyskuuta 2006

SNY-syyskuun loppu lähestyy!

Hei!

Aivan varkain SNY-projekti on edennyt jo puoleenväliin, kuukausi vaihtuu viikonloppuna. Emäntää vähän huolestuttaa se, että liki neljännes osallistujista ei vielä tässä kuussa ole ilmoittanut muistaneensa ystäväänsä! Nyt on siis korkea aika pistää postiin tai mailata muistaminen Salaiselle neuleystävälle, jos ei vielä tämän kuun aikana ole ehtinyt. Ensi viikolla annan vielä maanantain aikaa postin kulkea, mutta tiistaina lähtee sitten muistutusviestejä jos unohduksia on sattunut. Osa listastani toivottavasti on sellaisia jotka ovat lähettäneet syyskuun paketin jo elokuun lopulla, mutta silti uupuu vielä melkoinen määrä viestejä.

Laittakaa ihmeessä minulle sähköpostia, jos maanantaihin mennessä ei ole kuulunut mitään sähköistä muistamista tai posti ei ole tuonut mitään, niin osaan sitten tarkistella kirjanpitoani syyskuulta!

Myös emäntää muistettiin viime viikolla iloisesti, Topperin lähettämästä paksusta kirjekuoresta paljastui ranteenlämmittimet ja hauska kortti. Paljon kiitoksia!Sain myös viestin SNY-langoista valmistuneesta työstä, Iona sai viikonloppuna valmiiksi Icaruksen salaisen ystävänsä lähettämästä Silviasta. Erittäin kaunis huivi, kannattaa käydä katsomassa! Meeri puolestaan neuloi omista SNY-langoistaan kaulaliinan, kuva löytyy täältä. Jos muillakin on jo blogeissa kuvia jostain SNY-lahjoista valmistuneesta, voitte halutessanne ilmoitella linkkejä minulle.

Postipoika on taas ollut ahkerana, ja muun muassa seuraavissa blogeissa voi ihailla kierroksen satoa:

Muoriskan kammari, Mun elämä, Villapallon neuleblogi, Harmaa villasukka, Elämää kaikki, Vattumato väkertää, Kuulumisia, Martan blogi, Helin käsityöblogi, Omas pihas, Riikan neuleblogi, Martan blogi, Puikoissa ja Lankavuori.

Blogittomalta puolelta on tullut ihan kiitettävä määrä tervehdyksiä:

Tea on saanut mieluisan paketin. Paketista löytyi kaksi kerää Idenan sukkalankaa (sekä ehdotus langan käytöstä vaikkapa unisukiksi tai tyttären pipoksi...), väri on meleerattu vaaleanharmaa-valkoinen -vaaleanpunainen, yksi niistä harvoista yhdistelmistä, joissa vaaleanpunainen on mieleeni... Lisäksi paketista löytyi vaniljainen tuoksukynttilä sekä paketti suitsukkeita. Suitsukkeet ovat kotikäytössä minulle aivan uusi tuttavuus, joten odotan innolla iltojen pimenemistä ja sitä, että saan laittaa kynttilän palamaan takanreunukselle. Ehkäpä jonain iltana hemmottelen itseäni oikein perinpohjaisesti, lasken itselleni lämpimän kylvyn ja sytytän suitsukkeen kylpyhuoneeseen mieltäni rentouttamaan... Kaunis kiitos salaiselle ystävälleni tämänkertaisista yllätyksistä!

Myös Eveliina ilahtui paketistaan. Kiitos rakas SNY:ni taas jälleen ihanasta paketista. Jo itse paketti oli niin kaunis etten melkein raaskinut avata sitä.
Ja mitä sieltä paljastui, jo toisen kerran lankaa jota olen himoinnut kauan, mutta en ole törmännyt siihen missään, sekä ihana kassi, aivan ihana!
Langat saa kyllä huudella kauan ennenkuin raaskin niitä aloittaa, mutta tuo kassi pääsee kyllä jo huomenna matkakassiksi junaan.
Kiitos paljon :>


Maartsi lähetti saamastaan paketista kuvankinja kirjoittaa: Maartsi kiittää Salaista ystäväänsä hienosta lahjasta, joka sisälsi kaikkea tarpeellista, suklaata muun muassa ;)! Kerroin ilmoittautumislomakkeessa, että tärkeimmät apuvälineeni ovat tarralaput ja
kynä, joten sain niitä. Lisäksi tuli upeita silmukkamerkkejä (itsetehtyjä, eikö niin?), neuloja, mittanauha, virkkuukoukku, sakset... Kiitos vielä kerran ja värikästä syksyn jatkoa!


Tässä tämän viikon terveiset. Nyt ideoimaan sitten lokakuun muistamisia!

2 kommenttia:

Pia Nore kirjoitti...

En yhtään muista olenko kertonut sinulle lähettäneeni SNY:lleni tässä kuussa jotain, mutta joka tapauksessa kerrattakoon että paketti on lähtenyt syyskuun aikana ja SNY:n blogin mukaan myös mennyt perille:-)

Tuulia kirjoitti...

en tainnut muistaa mainita, mutta se paketti (kiitos vaan diilailuista!) oli siis syyskuun juttu, vaikka lähtikin meiltä jo elokuussa. Postin kulkuun ei aina voi luottaa, siksi panin etukäteen. Se oli siis syyskuun juttu, olen tainnut kommentoidakin parin blogiin, mutta se paketti siis syyskuun isompi juttu. :)