torstai 7. syyskuuta 2006

SNY-syyskuu alkaa

Tervehdys!

Ensimmäinen kuukausi Salaista neuleystävää on nyt virallisesti ohitse. Hyvin vähillä kommelluksilla on selvitty suureen osallistujamäärään nähden: parista kadonneesta postikortista olen kuullut, ja yhdestä maksikirjeestä on tietääkseni tehty katoamisilmoitus Postiin. Toistan nyt varmuuden vuoksi, että paketteihin voi halutessaan pistää lähettäjäksi SNY 2006 c/o Kristel Nyberg, mikäli epäilyttää pistää viestiä ilman lähettäjää. Olette muistaneet ystäviänne kiitettävän ahkerasti, ja syyskuunkin kierros on käynnistynyt viestimäärästä päätellen jo reippaasti!

Kirjoittelen kuitenkin vähän ankeissa tunnelmissa, sillä niihin onneksi hyvin, hyvin harvoihin muistutuksiin joita on tarvinnut lähetellä, on kulunut suuri määrä aikaa ja energiaa. (Onneksi pari niistäkin paljastui vääriksi hälytyksiksi!) Lisäksi on aivan älyttömän paha mieli niiden ihmisten puolesta, jotka eivät olekaan saaneet mitään yllätyksiä, eivät edes sähköpostia tai blogikommenttia. Surullista, etteivät kaikki ilmoittautuneet osaa ajatella asiaa niin, että vastaanottajapäässä on ihminen, joka pahoittaa mielensä jos jää vaille muistamisia! Tietysti voi tulla tilanteita, joissa harrasteprojektit ihan hyvästä syystä jäävät joksikin aikaa paitsioon, mutta ilmoittakaa minulle jos jostain syystä olette kykenemättömiä enää osallistumaan, tai haluatte vielä osallistua mutta ette voi muutamaan viikkoon mitään lähettää. Kannattaa muistaa, että säännöt ovat joustavat, ja ihan vaikka vain postikorttikin riittää jonkun kuukauden aikana kunhan kokonaisuudessaan kierroksella suunnilleen täyttää budjetin.

Vetoankin nyt kaikkiin osallistujiin, että vielä leikin edetessäkin jaksaisitte muistaa salaista ystäväänne ja tiedottaa minulle sekä lähettämistänne että saamistanne viesteistä ja erityisesti isommista lähetyksistä. (Muistakaa edelleen mainita nimenne kun raportoitte.) Tässä vaiheessa kierrosta voi vaikka myös käydä kertaamassa säännöt.

Nyt kuitenkin iloisempia asioita, ettei menisi synkistelyksi. Olen poiminut viimeisimmän viikon SNY-viesteistä taas blogibongauksia:

Toimunpipo, Knit-a-holic, Sia, Garnboet, Annin sekametelisoppa, Hannan käsityöblogi, Veranon kutimet, Elinan neuleblogi, Tämmöistä nyt, Makepeace - pistoja ristissä ja Vinkuvat puikot.

Ja blogittomalta puolelta:

Eveliina sai ystävältään syntymäpäivätervehdyksen. oli ihana yllätys tuo synttärikortti :> kiitos paljon, en osannut yhtään odottaa ja piristi kummasti.

Sarita vietti myös syntymäpäiväänsä alkukuusta. lahjus oli kauniisti kääräisty tummanviolettiin silkkipaperiin ja
kiinnitetty syvänpunaisella silkkinauhalla. Mutta se sisältö! Siellä oli
vyyhti ihanan syvää violettia oleva Gringnascon merinosilkkiä. Vyyhdessä
on hienot sata grammaa ja hulppeat melkein 1,5 kilometriä lankaa. =) Tuo
ihanuus on minulle uusi tuttavuus... pitää siis tehdä tuttavuutta sen
kanssa mahdollisimman pian. KIITOS!


Tämä tältä viikolta, uusi raportti sitten ensi torstaina!

3 kommenttia:

Pia Nore kirjoitti...

Olen esitellyt SNY:ni lähetykset blogissani, et ole tainnut huomata niitä?

http://villapallo.blogspot.com/2006/09/postia.html

http://villapallo.blogspot.com/2006/08/ystvpaketti.html

Kurjaa on jos joku ei ole ystäväänsä muistanut, mutta sekin on kurjaa jos ystävällä on blogi mutta hän ei kommentoi saamiaan paketteja:-(

Kristel kirjoitti...

Villapallo, sekin on totta! Tässäkin kohtaa voisi kerrata säännöt, niissä pyydetään myös raportoimaan muistamisista blogissa.

En välttämättä huomaa blogipäivityksiä, jos niihin ei ole mailissa suoraa linkkiä. :) Osallistujia on niin hirveän paljon, samoin neuleblogeja... ;) Mutta tänne kommentteihin voi myös laittaa linkkejä!

Tuulia kirjoitti...

ja mieki sain paketin!

tosi kurjaa jos ei joku ole muistanut. toivottavasti tilanne kohentuu vielä eikä kelleen jää paha mieli.