torstai 14. syyskuuta 2006

Viikon SNY-kooste

Tervehdys! Tällä viikolla teillä kirjoittelee hyväntuulisempi emäntä kuin viime viikolla, toivottavasti tämä ilahduttaa teitäkin. Nyt kaikki osallistujat ovat saaneet ainakin jonkinlaisen viestin Salaiselta neuleystävältään! :) Pitäkää minut jatkossakin ajan tasalla, seuraavaksi saankin sitten alkaa laskeskella ovatko kaikki saaneet jotain syyskuun aikana...

Syyskuun alkupuolisko näkyi valtaisana vyörynä emännän sähköpostissa. Erilaisia muistamisia on tosiaan jo lähetelty ahkerasti, ja toisaalla todettiinkin että postilaitos varmaan menisi konkurssiin ilman käsityöihmisiä.

Tällaisia blogipoimintoja olen löytänyt tälle viikolle (osa tosin vähän vanhempaa SNY-satoa), jälleen sekä postikortteja, kirjeitä että paketteja. Lista on melkoisen pitkä:

Vikkelyyttä, Katriinan käsityöblogi, Villavyyhti, Tekele ja tuunaus, Seikkailuun, Stitsailuja, Langanpäitä II, 100% Pura lana, Maaritin käsityöt, Hennan haaveita, Lankaa ja ajankulua, Tilkkutäkin alla ja Pelkotila.

Blogittomalla rintamalla ei ole hirveän paljon terveisiä, mutta vähän sentään:

Heidi joutui odottelemaan pakettiaan, mutta hyvää kannatti kuulemma odottaa. sekä kittenmohair että sininen terveysvaikutteinen sukkalanka ovat juuri oikeanvärisiä

Vielä pakollinen muistutus: Mailatessanne minulle, muistakaa mainita sukunimenne! Tämä vaihe ei toki ole pakollinen jos sukunimi käy ilmi sähköpostin lähettäjäkentästä, pääasia että nimi näkyy jossain. Tuttujenkaan sukunimet eivät aina muistu mieleen silloin kun käy läpi useampaa kymmentä sähköpostiviestiä. En myöskään aina osaa yhdistää nimeä ja nimimerkkiä.

Laittakaa ahkerasti viestejä toisillenne ja minulle. Ensi viikolla uusi SNY-katsaus!

Ei kommentteja: