torstai 30. marraskuuta 2006

Viralliset SNY-loppusanat

Tervehdys!

Tänään on marraskuun viimeinen päivä, eli viimeinenkin SNY-kuukausi loppuu tähän. Aika on mennyt hurjan nopeasti! Näin emäntänä vielä kiitos kaikille osallistujille, teitä on ollut hauska "paimentaa". :) Erityiset kiitokset niille, jotka ovat viikon aikana muistaneet emäntääkin pienin paketein. Tällä kertaa ei ole kuvaa, mutta todettakoon että pienimmän neuleapulaisen kädet ja jalat eivät tänä talvena palele. :)

Loppusanoiksi lienee paikallaan kertoa hieman emännän pohdintoja. Kun laitoin ilmoittautumisen pystyyn arvasin kyllä, että leikkiin löytyisi lähtijöitä, mutta en osannut arvata kuinka paljon teitä olisi! Yli 160 osallistujan emännöiminen kävi kyllä työstä. :) Sähköpostien ja kirjanpidon äärellä kuluikin tunti poikineen, enemmän aikaa kuin etukäteen arvasin.

Kierroksen seuraaminen oli toisaalta palkitsevaa, mutta toisaalta raskastakin. Valtaosa osallistujista on vaikuttanut tyytyväisiltä, mutta joidenkin kohdalle on sattunut myös pettymyksiä. Emäntänä toki pyrkii minimoimaan harmilliset sattumukset, ja laiminlyönnit ovat surettaneet. Enimmäkseen leikistä on kuitenkin jäänyt oikein hyvä mieli myös emännälle.

Monet ovat kyselleet uutta kierrosta. Ehkä sellainen vielä tuleekin, jahka tästä palaudutaan... Itse en lupaa järjestää ennen kuin aikaisintaan joskus vuoden päästä, mutta jos joku muu innostuu organisoimaan voin kyllä halukkaille kertoa omista kokemuksistani emäntänä. :)

Nyt vielä viimeisen wirallisen kerran blogibongauksia (vaikka laitan näitä varmaan vielä ensi viikolla jos suuria määriä viestejä saapuu):

Ilun handu duunaa, Vattumato väkertää, Lankavuori, Tiinan blogi, Hetkiä Heimolasta, Omas pihas, Langankuluttaja, Villaa ja villakoiria, Garnboet, Puikoissa, Tilkkutäkin alla, Marin näpräysblogi, Hopeaseitti, Langanpäitä II, Omin käsin, Makepeace - pistoja ristissä ja Keskiäkäisen tunnustuksia.

Blogittomia terveisiäkin on tullut, parille ei-enää niin salaiselle neuleystävälle: Leena kirjoittaa: Iso kiitos Tarjalle
pehmeästä paketista ja kalenteri on ihana ! Olen aivan hämmentynyt
saamistani paketeista, ovat olleet suurenmoisia.


Mirjakin lähettää terveisiä: Hain viimeisen paketin postista aamulla matkalla töihin, enkä tietenkään
malttanut jättää avaamista iltaan. Olipa ihana alku työpäivälle :) Kiitos
Hanna kaikesta mitä olet syksyn aikana lähettänyt! Viimeisen paketin
avulla virittäytyminen joulutunnelmaan käy helposti.


Vaikka tämä nyt olikin viimeinen virallinen SNY-merkintä, mailailkaa silti vielä minulle viimeisistä muistamisistanne mikäli ette tähän mennessä ole laittaneet viestiä. :) Samaten laittakaa viestiä jos viimeinen viesti vielä uupuu ja Salaisen neuleystävän henkilöllisyys on edelleen selvittämättä, niin laittelen ensi viikon aikana viestejä salaperäisimmille. Palautettakin saa laittaa, niin että mahdollinen seuraava kierros onnistuisi vielä paremmin. :)

Vielä kerran paljon kiitoksia kaikille! Emäntä taitaa nyt mennä keittämään itselleen hyvin ansaitun kupillisen kahvia. ;)

4 kommenttia:

muoriska kirjoitti...

Kiitos vielä kerran, oli kivaa ja hauskaa ja ihanaa...

Minä olen tullut ulos kaapista ja niin on minun sny:nikin :)

Hyvää joulun alusaikaa !

Meeri kirjoitti...

Otahan kakkupala vielä kaveriks. Kiitos, tämä oli tosi hauskaa. Toivottavasti myös sinä sait oman osuutesi meidän ilosta!

Unknown kirjoitti...

Suuret kiitokset tämän järjestämisestä :)

Anonyymi kirjoitti...

Suurkiitos Kristel, olet kyllä kaffit ja kakutkin ansainnut! :D Järjestelyissä ei ollut moitteen sanaa.