maanantai 4. joulukuuta 2006

Itsekästä neulomista

Vaikka neulesivuista voisi toisin päätellä, Elämänlangalla on oikeasti neulottukin pitkin syksyä.

Ensinnäkin täällä on neulottu mallitilkkuja erilaisia neulesuunnitteluprojekteja varten. Isoja mallitilkkuja, pieniä mallitilkkuja, kuviollisia mallitilkkuja, sileitä mallitilkkuja, sinisiä mallitilkkuja, vihreitä mallitilkkuja, valkoisia...

Toisekseen Elämänlangalla on neulottu sukkia. Rosa Matildassa on tuloillaan joulumyyjäiset, ja Rosa kysyi josko jaksaisin neuloa muutaman parin sukkia myyjäisiä varten. Hyllyssä oli sopivasti vähän Maijaa jäljellä (ja lisäksi tässä oli hyvä tekosyy käydä Neuletikissä ostamassa muutama kerä lisääkin) joten lupauduin.Onneksi Rosalle kelpaavat Lyyra-sukat, sillä näiden tekemiseen en oikeasti kyllästy ennen kuin jossain viidennen peräkkäisen parin tienoilla.

Jossain vaiheessa viime viikkoa sitten iski yliannostus. Piti valita, teenkö seuraavaksi pinkit myyntisukat, keltaisen mallitilkun, vai aloitanko kenties... mallitilkun sukkaa varten!

Totesin, että tässä vaiheessa on aika pitää vähän lomaa, ja neuloa välillä jotain ihan itselleni.No, eikö lapsille neulominen ole melkein sama kuin itselle? Neuloin Joelille kypärämyssyn ja kaulaliinan lahjaksi saamastani Debbie Blissin Baby Cashmerinosta. (Kiitos Johanna!) Vauhtiin päästyäni tein vielä Nealle Pinjan pipon uusimmasta Ullasta. Lapsiparka kun on kärttänyt "Mamma neuloo Nealle tämästä hattu!" siitä lähtien kun korkkasin ensimmäisen ruskean alpakkakerän Joelin haalaria varten. Samalla vauhdilla aloitin tytölle vielä uusia lapasiakin.

Näemmä itselle neulominen on kovasti haastavaa hommaa, eikä tällä kierroksella lykästänyt. Tällä viikolla palaan siitä huolimatta kiltisti ruotuun ja jatkan mallitilkku-urakkaani seuraavia suuria muotiluomuksia varten.

Ensi viikolla sitten taas Elämänlankaa uusin aihein.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita neulomuksia, ja voi kuinka suloinen vaavi :)!!

Anonyymi kirjoitti...

Oletpa saanut paljon aikaiseksi. Toi sukkaympyrä viekoittelee minuakin yrittämään lyyra sukkia.

Suloinen mukelo!

MysteryKnitter kirjoitti...

So beautiful! You have skills!