torstai 16. marraskuuta 2006

SNY-kuukausi taas puolessavälissä

Tervehdys!

Viimeinenkin SNY-kuukausi etenee kovaa vauhtia, eli marraskuukin on ehtinyt jo puoleenväliin. Viestejä on tullut paljon, ja moni Salainen ystävä onkin jo paljastanut henkilöllisyytensä. Muistattehan ilmoitella viimeiset viestit minulle, niin saan kirjanpidon pysymään koossa!

Emännällä on ollut hyvä postiviikko. Viime viikolla loppuviikosta postipoika soitti ovikelloa ja ojensi kirjekuoren ja paketin. Kirje oli New Yorkista, jossa eräs salaisista ystävistä on ollut lomailemassa. Kuori sisälsi somat vihreät vauvansukat sekä postikortin. Paketista taas paljastui Kylykaverit emännälle sekä suloinen kirjoneulenuttu vauvalle. Mukana olleessa nallekortissa lähettäjäksi mainittiin vain "Salainen neuleystäväsi"... :)Eilen viimein kuvasin lahjat, ja juuri kun olin saanut kuvat otettua postipoika soitti taas ovikelloa. Tällä kertaa paketista paljastui tummanvihreää Vuorelman Veto -lankaa, juuri sopivasti sukkaparia varten.Emännälläkin on siis ollut mainio neuleystäväviikko. :) Paljon kiitoksia asianosaisille!

Viikon mittaan on kertynyt myös blogibongauksia, joista monessa jo paljastuukin kuka salainen ystävä on ollut:

Makepeace - pistoja ristissä, Puikkoterapiaa, Elämää kaikki, Langanpätkiä, Lankavaraston pienennysblogi, Harmaa villasukka, Lea ja langat, Metallilankaa, ja SirpaLe neuleet.

Ja vielä lopuksi yhdet blogittomat terveiset:

Pirjo sai mieluisia tuliaisia. Itse sain salaiselta neuleystävältäni Tallinnan tuliaisia. Hän lähetti minulle ihanan punaista hahtuvalankaa ja ISON levyn Fazerin sinistä keksisuklaata NAM!
Saamiani lankoja en ole vielä käyttänyt, mutta Addin puikot ovat olleet jo kovassa käytössä.


Tällaista siis tällä SNY-viikolla. Loppusuoralla ollaan!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

tihihii =)
vinkkinä kerrottakoon, että oma salainen neuleystäväni tulee saamaan samanlaiset kylykaverit.
T: sny