torstai 2. marraskuuta 2006

Viimeinen SNY-kuukausi käynnistyi

Huomenta!

Kuukausi on vaihtunut ja viimeinen SNY-kuu on käynnissä. Muutamalle osallistujalle on taas lähtenyt tai lähtemässä näin kuunvaihteessa muistutusviesti, mutta toivotaan ettei kukaan jää viime kuulta täysin teille tietymättömille!

Näin marraskuun saavuttua onkin sitten aika laittaa viimeiset kirjeet ja paketit postiin. Muistakaa laittaa vihoviimeiseen lähetykseen oma nimi mukaan! :) Samaten sitten laittakaa viestiä emännälle kun henkilöllisyys on paljastettu, kirjaan sitten parit sitä mukaa valmiiksi kirjanpitooni.

Kun laitatte lähiaikoina viestejä emännän suuntaan, kiinnittäkää huomiota otsikointiin! Jos ja kun olen muutaman päivän pois mailien äärestä tässä jossain vaiheessa, on SNY-viestejä paljon helpompi selvitellä sitten kun jo otsikosta näkee mistä on kyse.

SNY-valmistunutta löytyy taas, Adelheid nimittäin tarttui Salaisen neuleystävänsä antamaan haasteeseen ja virkkasi koruja.

Blogibongauksia on löytynyt sekä tipahdellut maileihini ilahduttava määrä:

Hasbun kolo, Villapallon neuleblogi, Tilkkutäkin alla, Puikottelua, Sekä että, Hävityksen kauhistus, Petran blogi, Adelheidin ajatelmia, Langankuluttaja, Kultalankaa, Marin näpräysblogi, Tellun elämää, Maartsin matkassa, Himmee kuosi, Hopeaseitti, Martan blogi, Taijan tekeleet, Kuuselan kutimet, Pöljän puikot, Riikan neulesivut, Vattumato väkertää, Elämää kaikki, Puikkoterapiaa ja Elinan neuleblogi.

Blogittomia terveisiä on tällä kertaa kaksin kappalein:

Hanna oli saanut kirjeellisen neuletarvikkeita omalta ystävältään. Sain tänään kirjeen ystävältäni. Siinä oli neulontatarvikkeita, palmikkopuikot ja langanjärjestäjä kirjoneuleeseen. Oikein mukava yllätys.

Kiprulle taas oli saapunut makea yllätys. Kiitos ihanasta ommellusta pussukasta, jolle varmasti on ja tulee käyttöä. Se ja sen sisältä löytyneet namit pelastivat muuten niin vaikean päivän.

Näillä eväillä uuteen viikkoon. Hyvää viimeistä SNY-kuukautta!

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Jännä tuo Sny on.