torstai 23. marraskuuta 2006

Viimeistä SNY-viikkoa viedään

Huomenta!

Taas on viikko vierähtänyt, ja alkamassa on vihoviimeinen SNY-viikko! Kirjeitä, kortteja ja paketteja on raportoitu runsaasti, ja monen Salaisen neuleystävän henkilöllisyys on jo paljastunut. Vielä on kuitenkin monta päivää aikaa yllättää, mikäli ei ole tähän mennessä ehtinyt viedä viimeistä lähetystä postiin. :)

Myös emännälle on saapunut viikon mittaan ylläreitä. Pahoittelen heikkoa kuvaa, luonnonvaloa ei vaan kertakaikkiaan ole parin viime päivän aikana ollut tarjolla sen vertaa, että järkeviä otoksia saisi...Kuvassa huovutetut töppöset, jotka varmasti tulevat käyttöön kantoliinavauvalle talvipakkasilla, kaksi kerää Debbie Blissin Baby Cashmerinoa sekä pienet jussikuvioiset tumput jotka herättivät suurta hilpeyttä pikku puukkojunkkarin vanhemmissa: se on tiedossa, että maisterin mies on Seinäjoelta, mutta harvempi muistaa, että maisteri Elämänlangan äiti on syntynyt pohjanmaalla ja isänkin äiti oli sieltä kotoisin. Kuvasta puuttuu yhdessä paketissa ollut pieni suklaalevy. ;)

Seuraavaksi tuttuun tapaan blogibongauksia:

Villapallon neuleblogi, Pientä niperrystä, Seikkailuun!, Elinan neuleblogi, Kasvatan minua, Puikottelua ja Pilkahduksia.

Blogittomia terveisiä ei tällä viikolla ole lähetetty, syynä luultavasti se, että niin monen salainen ystävä onkin jo paljastunut.

Jaksakaa vielä viimeisen viikon ajan mailailla emännälle saamistanne ja lähettämistänne muistamisista. Ja muistakaa mainita, jos lähetys oli viimeinen!

Hyvää viimeistä viikkoa kaikille osallistujille. :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihanat tumput ja töpposet.