maanantai 3. elokuuta 2015

Rakkaudesta kotiseutuun

Elämänlangalla tuijotetaan epäuskoisesti kalenteria ja ihmetellään, mihin kaikki aika on kulunut. Valtakunnalliset kotiseutupäivät alkavat torstaina, ja perjantaina koittavat Kotiseutumarkkinat, joiden puolesta olen tehnyt töitä kuukausitolkulla. Tulkaa kaikki kulmilla liikkuvat käymään viikonloppuna Leppävaarassa!

Työn raskaan raataminen on selvästi huomattu myös kaveriporukassa, kuten huomasin lauantaina kun saavuin pöytäjuhliin ja näin plaseerauskorttini:


Aitoa kotiseutuneuvoksen arvonimeä varten saisi vielä muutaman vuosikymmenen verran työskennellä kotiseututyön parissa, mutta kyllä tämä yhden illan arvonimikin mieltäni lämmitti. Pistin kortin talteen ja laitan sen vielä jonnekin työhuoneen koristeeksi jahka keksin sopivan paikan, jossa se ei huku sotkuisella työpöydälläni.

Tällä viikolla vietetään Kotiseutupäivien lisäksi neulejuhlaa, kun Ulla toistaa viimevuotisen piknikin. Tänä vuonna viralliset järjestäjät on saatu Helsinkiin, Tampereelle ja Joensuuhun, mutta oman neulepiknikin voi järjestää missä haluaa ja jakaa kuvan Facebookiin tai Instagramiin hashtagilla #ullapiknik. Itse olen lauantaina markkinoilla töissä, mutta täytyy varmaan pitää kahvitauko neuleen kera. Neuleena on muuten edelleen se harmaanruskea neuletakki puolipatenttineuletta, eli ei mitään kovin kuvauksellista.

Näissä tunnelmissa Elämänlangalla tällä viikolla. Ensi viikolla pohditaan, onko elämää Kotiseutupäivien jälkeen.

Ei kommentteja: