maanantai 15. kesäkuuta 2015

Vauhdikas viikko

Elämänlangalla vietettiin vauhdikasta työviikkoa, joka vei niin Espoon saaristoon ja Pentalaan kuin kulttuuritapahtuman päälavalle Kaj Kunnaksen haastateltavaksi. Järjestötyö on mahtavaa, kun tehtävät vaihtelevat paljon, mutta kulunut viikko oli kyllä niitä, jolloin meinasivat tunnit loppua vuorokaudesta kesken.


Yritin Pentalassa ottaa paparazzikuvan pomostani, mutta pomo voitti paremmilla välineillä ja nappasi minusta mainion kuvan kun istuin rantakallioilla neulomassa (ja hyttysten syöttinä). Tekeillä vihreä polvisukka ja harteilla Vaahtopää -huivi. Pentalaan pääsee muuten tutustumaan elokuussa Saaristopäivillä


Vihreä sukka hengaili mukana myös Kulturen vid Ån -tapahtumassa Espoon keskuksessa. Päälavalle se ei sentään päässyt, kun kävin pikaisesti esittelemässä elokuisten Valtakunnallisten kotiseutupäivien ohjelmaa. Oli muuten todella mielenkiintoista olla Kaj Kunnaksen haastateltavana - olen kyllä ollut useinkin puhumassa erilaisissa tilaisuuksissa, mutta harvemmin ammattijuontajan haastattelussa.


Nyt sukat ovat valmiit, sitä pientä yksityiskohtaa lukuunottamatta, että jonkun pitäisi ommella langanpäät ja taitteet sekä etsiä kuminauha taitteisiin. Vaikka kesä onkin viileä, alkaa olla se aika vuodesta kun en enää käytä sukkia lainkaan, joten kovin kiire ei ole.


Aloitin silti uudet polvisukat. Vaihtoehtoina oli vadelmanpunainen ja lyijynharmaa. Päädyin harmaaseen ihan sillä perusteella, että tummanharmaata on paljon mukavampi neuloa nyt valoisina kesäpäivinä kuin sitten kun syksy pimenee. Saatoin myös ehkä tilata toiseen sukkaprojektiin lisää lankaa Wollmeiselta. Katsotaan, ehtisikö sitä syksyn Ullaan jotain. Ennen syksyä kannattaa kuitenkin tutustua kesä-Ullaan, joka ilmestyi eilen.

Näissä tunnelmissa Elämänlangalla tällä viikolla. Mitähän ensi viikolla neulottaisiin?

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrmäävän upeaa työtä! Tarkoitan tuota harmaata.