maanantai 6. lokakuuta 2014

Tyylikästä toimistoon

Elämänlangalla oli suorittamisen täyteinen viikonloppu, mutta pieneksi hetkeksi ehdittiin pysähtyä kuvaamaan juuri sopivasti deadlineen mennessä valmistunut jakku Ullaa varten.


Tämä jakku vilahti jo aiemmin blogissa keskeneräisenä, mutta nyt se on ehtinyt valmiiksi asti. Lankana on vuosia varastossa ollut Elsebeth Lavoldin Silky Wool. Lanka on vähän epätasaista ja hieman huonosti puikoilla liukuvaa, mutta oli silti miellyttävän tuntuista neulottavaa. Kauluksen muodon perusteella jakku sai nimekseen Kaari.

Kuvaukset hoidettiin melkoisessa kiireessä lainalapsen 8-vuotissynttäreiden järjestelyjen lomassa, ja esimerkiksi alla olevassa kuvassa vilahtava nuttura on kursittu kokoon cocktailtikuilla. Lopputulos oli kuitenkin oikein hyvä!


Kaari-jakku muuttaa seuraavaksi toimistolleni, joka on satavuotiaassa huvilassa. Talvisaikaan lämmityksen asetukset tuntuvat siellä toisinaan olevan joko "jääkaappi" tai "sauna", joten jääkaappipäiville kaipaa välillä lisälämmikettä.

Valmiin neuleen tyytyväisissä tunnelmissa siis Elämänlangalla tällä viikolla. Katsotaan, olisiko täällä ensi viikolla näyttää jakun kaveriksi iloisen keltaiset polvisukat.

4 kommenttia:

TiinaV kirjoitti...

Todella kaunis jakku! Ihana tuo kauluksen palmikkokaari!

tiina kirjoitti...

Kaunis on kyllä, ja sopii varmasti hyvin huvilamiljööseen:)

Päivikki kirjoitti...

Aivan ihana!!!! Kaulus-idea on loistava!

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrmäävää jälkeä!