maanantai 8. tammikuuta 2007

Vieläkö on lankahamstereita?

Ja vieläkö jossain lankakauppa kutsuu
ja tanssii vikkelät puikot?
Naruttaa lankahamsterin alennus voi.
Vieläkö pingotuksessa pitsihuivi soi?


Hyvä neulova kansa,

helmikuu lähestyy taas, ja viime- ja toissavuotiseen tapaan on aika tarkastella lankavarastoja. Onko nurkissa kenties jokunen kerä (tai kilo, tai kymmenen) ylimääräistä lankaa? Ei hätää! Lankahamsterien laihdutuskuuri tulee taas.

Lyhyesti kyseessä on langanostolakko: lankahamsterikisan kestäessä ei saa kartuttaa lankavarastojaan. Iloisena lisänä eniten lankaa neulomalla kuluttanut osallistuja palkitaan pienellä lahjalla emännän lankakätköistä. Lisätietoja voi tutkiskella lankahamsteriblogista. Ellei kukaan aiemmin mukana ollut älähdä, valtavaksi paisuneessa blogissa tapahtuu lähipäivinä suursiivous, ja sääntöihin liittymättömät vanhat viestit poistetaan. Säännöistä ja niiden tarkennuksista voidaan sitten keskustella lankahamsteriblogissa. Näin alkajaisiksi voi tutustua viimevuotisiin sääntöihin.

Koska osallistujia viimeksi oli niin paljon, että yhteisblogi kävi hankalaksi, osanottajat jaetaan tänä vuonna arpomalla apuemäntien luotsaamiin ryhmiin, joille jokaiselle perustetaan raportointia varten oma alablogi. Ryhmien määrä riippuu innokkaiden hamsterien määrästä. Mukaan voi ilmoittautua laittamalla minulle sähköpostia osoitteeseen kristel@iki.fi otsikolla "Lankahamsterit 2007" 29. tammikuuta mennessä. Samaan osoitteeseen voi ilmoittaa jos voi vapaaehtoistua apuemännäksi tarvittaessa, jos haluaa taiteilla lankahamstereille bloginapin (viimevuotinen nappi löytyy tuolta blogin oikeasta sivupalkista) tai jos haluaa lahjoittaa jotain palkinnoksi kisaan. Sitten kun saan setvittyä kuka kuuluu kenenkin emännän ryhmään, osallistujat saavat sähköpostiinsa kutsun blogin jäseneksi ja koitos starttaa viimevuotiseen tapaan helmikuun alusta.

Ei minulla tällä viikolla tämän enempää. Seuraavaksi täytyykin suunnitella lankashoppailua, koska Joulupukin muori toi viime viikolla neuletapaamiseen lahjakortin Menitaan, SNY-terveisin kuulemma. Täytyyhän lahja käyttää ennen lankapaaston alkua!


Varoitus! Lankalaihikseen osallistumisen ei taata pitkällä tähtäimellä vähentävän lankavarastoa. Moni osallistuja on pikemminkin kertonut saaneensa kisasta kimmokkeen alkaa hamstrata entistä eksoottisempia lankoja eri puolilta maailmaa.

Edit: HUOMIO! Jos ilmoittaudut kommenteissa, laita silti myös sähköpostia. Tarvitsen osallistujien sähköpostiosoitteet lähettääkseni kutsun lankahamsteriblogiin!

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hep ehdottomasti :)
Kevättä ei voi tulla ilman hamstereita !:)= ( jylsijä hymy)

Anonyymi kirjoitti...

No tämähän nappasi! Lupasin tuossa aikaisemmin miehelleni, etten osta lankaa ennen kuin entinen varasto on tyhjä. Että on valmiiksi katsottuna jo vartija/sormille nappaaja/ hyllyiltä kiskoja ;) Ehdottomasti mukana!!

Anonyymi kirjoitti...

Siis tänään jää kaikki sanat kesken, kuten edelliseen kommenttiin nimi :(

Anonyymi kirjoitti...

Tulen mukaan. Viime vuonna en vielä tiennyt mitään koko blogielämästä enkä siis lankahamsteristakaan. (Toisaalta en myöskään hamstrannut lankoja, kun en ollut muiden blogeista oppinut, että se on kivaa.) Toivottavasti Muoriskan puuhaama Saksan tilaus saadaan alta pois ennen ostokieltoa ;o)

Outi kirjoitti...

Pitäähän kotona lankaa olla, mutta kohtuus siinäkin!! Ehdottomasti mukana tälläkin kertaa, pistän meiliä muusta.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä. Mukaan kanustavaan "laihisporukkaan" täytyy päästä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Heips!

Laitoin mailia osallistumisesta - toivottavasti hyväksyt minut mukaan, vaikka otsikosta unohtui se "2007"... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kristel, olet uskomattoman viitseliäs ja energinen! Blogisi lukeminen innostaa ja saa hyvälle tuulelle. Kiitos siitä!

Anonyymi kirjoitti...

Tähän taidan uskaltautua mukaan.

Lape kirjoitti...

Ehdottomasti mukana, tästä on tainnut tulla jo joka vuotinen tapa... kolmas kerta mukana...en ole huomannut huomattavaa koloa varastoissa... päinvastoin... tämä kuukausi viimeistellään vanhoja, niin ens kuussa on energiaa kehitellä uusia vanhoista langoista ;) mitähän maaliskuussa keksisi?

Tuulia kirjoitti...

mie ilmoittauduin jo, mutta enhan hoksinut mainita, etta apuemoksi voin myos alkaa jos tarvis on. kiva kun taas jaksat jarjestaa!

Anonyymi kirjoitti...

Enköhän uskaltaudu mukaan. Eli I'm in. hih

Anonyymi kirjoitti...

Krhm. Osu ja uppos. Tulin just lankakaupoilta ja ostokrapula on melkoinen.

Hamsterit kuulostaa enemmän ku tarpeelliselta. Toivottavasti kokonaislankavarastoa ei tarvitse laskea X)

iso gnu kirjoitti...

Kyllä ehdottomasti!
Mun lankavarastot on vuosikymmenien aikana paisuneet ja paisuneet! Sitä paitsi hamsterikuukausi sopii kuin nappi silmään mun umpikierolle uudenvuodenlupaukselle.Onneksi Diet Scale tuli joululahjaksi - vaikka ekaks luulin perheen vihjailevan muiden pehmusteiden kuin lankojen puoleen.

Anonyymi kirjoitti...

Voiko blogiton ilmoittautua hamsteriksi (en löytänyt vastausta joten tulen tänne kyselemään :)?

Ja jos voi, niin mitä tietoja arvon emäntä tarvitsee ilmoittautumisessa?

Kristel kirjoitti...

Sari, omaa blogia ei tarvitse. :) Kaikki osallistujat saavat oikeudet päivittää tuloksiaan yhteiseen raportointiblogiin.