maanantai 9. lokakuuta 2006

Olen sanaton

Tutummat tietävät, että maisteri Elämänlanka harvemmin jää sanattomaksi. Viime torstaina Helsingin neuletapaamisessa uhkasi kuitenkin käydä niin. Tässä merkinnässä onkin pienen johdannon jälkeen hyvin vähän sanoja ja lähinnä kuvia.

Mutta asiaan: Täysin viattomasti ja pahaa-aavistamatta saavuin torstaina Kampin neuletapaamiseen kovasti tyytyväisenä siihen, että pitkästä aikaa onnistuin edes pääsemään paikalle: viime kuukausina kalenterivamma ja erinäiset flunssat ovat yhdistäneet voimansa ja estäneet minun kohdaltani neuletapailun Helsingissä. Hiukkasen ihmettelin, että onpa hirveän paljon väkeä paikalla, mutta olihan meitä jo kevätpuolella ja alkukesästäkin melkoisesti.

Kun ihmiset olivat asettuneet paikoilleen ja normaali puheensorina ja puikkojen kilinä oli alkanut, Pörrö nousi ja pyysi puheenvuoroa. Hän selitti, että silloin, kun laitoin liikkeelle Salaisen neuleystävän, muutamat tutut alkoivat juonia yllätystä minun pääni menoksi. Emäntänähän en itse pääse osallistumaan kierrokseen ja tulemaan yllätetyksi, vaikka hauskaahan myös emännöiminen on.

Yllätyksellä oli ihan fyysistäkin kokoa melkoisesti:Lisäksi sain rahaa taksiin, "kun sä olet niin raskaana, että et sä voi bussilla ton kanssa mennä".

Mitä laatikko sitten sisälsi?Kortti ehkä antaa vinkin. Nimikirjoituksia oli yli 20.Uhkasin joskus, että ostan Dropsin Alpacaa jokaista väriä, jota värikartasta löytyy ja teen 50-värisen kirjoneuleen. Ei näemmä tarvitsekaan mennä ostoksille. (14 väriä jäi kuulemma puuttumaan, mutta salaliittolaiset uhkasivat yrittää hankkia vielä nekin.)Laatikossa oli kirkkaita värejä......murrettuja värejä......ja meleerattuja värejä.Oli tummia värejä......ja vaaleita värejä.Koska jokainen kerä ei päässyt näihin erillisiin kuviin, tässä vielä koko laatikon sisältö yhteisposeerauksessa.Lopuksi vielä jonkinlainen todiste siitä, että Elämänlangalla paitsi keräillään alpakkaa, joskus myös neulotaan sitä. Tulossa on haalarin lahje Ida-Eliakselle. Aloitin haalarin pahaa-aavistamatta torstaina ennen neuletapaamista ja ennen kuin osasin odottaa yllätystä.

Maisteri Elämänlanka kiittää, kumartaa ja poistuu takavasemmalle neulomaan alpakkaa. Eiköhän tämän yllätyksen voimin jaksa taas tulevaisuudessa järjestää neuleystäviä ja lankahamstereita!

21 kommenttia:

Maud kirjoitti...

Wow!

Tuulia kirjoitti...

aika mieletön juttu! olisin ollut mukana jos olisin tiennyt! (toki D. alpakan saanti näiltä nurkilta on vähän kortilla. ;D)

Olet joka kerän ansainnut. Jäämme vartomaan sitä kirjoneuletta. :)

Siniset Silmukat kirjoitti...

Mahtava yllätys! Olet kyllä ansainnut nämä ihanat langat!

Kati E kirjoitti...

Wautsi! Eikös ole kiva tulla yllätetyksi? :D

Unknown kirjoitti...

(grin) Teki hyvää nähdä sun poskilla hymykuopat puoli tuntia. Olet ansainnut joka kerän ja enemmänkin.

Kiitos ystävä siitä kaikesta mitä teet muiden eteen. Tämä lahjus ei korvaa vaivojasi mutta toivonmukaan osoittaa konkreettisesti että pidämme sinusta ja arvostamme sitä työtä mitä muiden eteen teet!

zeska kirjoitti...

Kiitos hirmuisesti siitä että järkkäät meille kaikkea kivaa ja ihanaa! oli ihana nähdä sinut noin ilosena. Ja onhan tässä vielä aikaa, jos vaikka joku muukin päättää leikkiä salaista neuleystävääsi =).

Ponitäti kirjoitti...

Olisipa ollut hienoa päästä paikalle näkemään ilmeesi. Mutta näkyyhän se hienosti tuosta kuvasta. Olet todellakin ansainnut joka kerän!

verano kirjoitti...

Hihii, tais meidän paketti osua aika nappiin neuletapaamisen ilmeistä päätellen :D

kuka lie kirjoitti...

Ihan on alpakat päässeet oikeaan paikkaan!!

Kerro ihmeessä ne puuttuvien 14 värin nro:t kun me ei-pääkaupunkiseutulaiset haluaisimme myöskin päästä osalliseksi sinun paitaasi. ;o)
Minä ainakin, ehdottomasti!

Arteeni kirjoitti...

Olipas ihana yllätys!!

Mari kirjoitti...

Wau! Ihana paketti - olet varmasti joka kerän ansainnut!

Meeri kirjoitti...

Ihana nähdä myös nuo langat eikä "vain" olla sähköpostiyhteyksissä asian tiimoilta! Aivan älytön määrä kyllä lankaa sulla nyt! Ei tarvitse ihan heti alkaa ostelemaan, vaikka halvalla sais :D

Kiitos että jaksat meitä aina huvittaa ja järjestät erilaisia juttuja! ... hyväksytäänköhän me sut seuraavaan lankahamsteriin, kun olet niin paljon onnistunut hamstraamaan alpakkaa tänävuonna :D

vikke* kirjoitti...

Oi oi oi!! Olipas ylläri.
Silmiäni piti hieraista kun Alpacat näin :))

Mielenkiintoinen kirjoneule varmaan tulossa.

Katjuska kirjoitti...

Ihana yllätys! Olet jokaisen kerän kyllä ansainnut! Mitäs värejä nyt jäi uupumaan? :)

Mari kirjoitti...

Vau mikä ylläri! Ja taatusti olet jokaisen kerän ansainnut :)

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava ylläri! Olisin osallistunu tohon jos olisin tiänny notta tollaasta ollahan sulle järkkäämäs! Onko Pörrökin mukana salaasessa neuleystävässä????

Helka Riionheimo kirjoitti...

Harvoin voi näin vakaasti sanoa, että tämä paketti oli ansaittu :-).

Makepeace75 kirjoitti...

Olet ehdottomasti jokaisen kerän ansainnut! Kiitos, että olet jaksanut organisoida ja ylläpitää SNY-kierrosta. :o) Minäkin olisin tahtonut osallistua, vaan en tiennyt moisesta.

piua kirjoitti...

OI!! Mahtava kasa alpakkaa! Mie voisin muuttaa asumaan tuohon laatikkoon! Sitä pehemyttä voi vain kuvitella...

Olet kyllä yllätyksesi ansainnut, niin monesta hauskasta yllätyksestä kun olet järjestäjäasemasi takia jäänyt ilman. Kiitos todellakin tempausten emännöinnistä!

vattumato kirjoitti...

Onpa loistava ylläri!!!! Olet kyllä nuo langat ansainnut. Hyvähyvähyvä!!!

MysteryKnitter kirjoitti...

You deserved that surprise! No, no, I was not involved. I just remember some yarn hamster stuff and so on. Enjoy!