torstai 12. lokakuuta 2006

Jälleen SNY

Tervehdys!

Aivan ensimmäiseksi emännällä on aihetta kiittää. Kuten moni jo maanantain Elämänlangalta huomasikin, sain viikko sitten neuletapaamisessa melkoisen yllätyspaketin. Vielä kerran paljon kiitoksia salaliittolaisille!

Kuun vaihteessa meni taas yllättävän paljon aikaa emännänvelvollisuuksien hoitamiseen, ja äkkiä ollaankin sitten jo puolessavälissä lokakuuta! Nyt esitän vienon toiveen, että tässä lokakuun aikana olisitte erityisen huolellisia siinä että huolehditte ystävänne muistamisesta ja emännälle ilmoittamisesta. Täällä nimittäin alkaa laskettu aika uhkaavasti lähestyä, ja jos satun olemaan kuun vaihtuessa Jorvissa synnyttämässä, minulla ei ole hirveästi mahdollisuuksia metsästää puuttuvia ihmisiä. ;) Huolehdin tästä jo nyt tässä vaiheessa kuukautta, koska kun elo-syyskuun vaihteessa sain lähettää muistaakseni 4 kyselyä kuukauden muistamisten perään, viestejä kertyi nyt syys-lokakuun vaihteessa pitkälti toistakymmentä... Mainittakoon nyt, ennen kun ihmiset kovasti huolestuvat, että näistä onneksi lähes jokainen osoittautui joko unohdukseksi ilmoittaa tai sitten kirjanpitohäiriöksi. Emäntänä tietysti harmittaa yksikin kokonaan kadonnut neuleystävä: on hirveän turhauttavaa yrittää metsästää ihmistä sähköpostitse ja blogikommenteitse liki viikkoa ilman vastausta. (Vetoamuksiin voisinkin lisätä, että jos lähestyn teitä kyselyllä onko joku paketti tullut perille tai onko jotain lähetetty, vastaisitte alle viikossa. Jooko? ;))

Nyt kuitenkin katsaus siihen, millaisia neuleystäväuutisia tämä viikko on tuonut emännän sähköpostiin. SNY-langoista ainakin on taas valmistunut asioita. Adelheid neuloi huivin ja topin, joista jälkimmäiseen on ohjekin. Riinuzkan saamasta langasta taas muotoutui Branching Out, ja Katinkontti-blogissa näkyi valmistuneen baskeri.

Viikon blogibongauksia ei toki sovi unohtaa. Seuraavia SNY-aiheisia merkintöjä on sattunut silmiin tai ilmoitettu:

Pilkahduksia, Kasvatan minua, Neulojan nurkkakunta, Veranon kutimet, Vanillan käsityöt, Adelheidin ajatelmia, Karvalankaa ja kakaroita, Merrun puikot ja Tiinan neuleblogi.

Erillisiä blogittomia terveisiä ei tällä viikolla ole laitettu, niitä saa mieluusti pistää! Kannattaa mainita selvästi viestissään, että ei ole blogia ja haluaa välittää terveiset Salaiselle neuleystävälle tätä kautta.

Viikon päästä taas lisää SNY-uutisia, lähetelkää ahkerasti minulle tilannepäivityksiä!

Ei kommentteja: