maanantai 22. toukokuuta 2006

Automaattinen blogivastaaja

Hyvät lukijat!

Tämä on maisteri Elämänlangan automaattinen blogivastaaja. Maisteri Elämänlanka ei juuri nyt pääse blogin ääreen, sillä hän neuloo kuumeisesti mahdollisesti Ullaan tulevan ohjeen koekappaletta, järjestelee ensi viikonloppuna olevia syntymäpäiväjuhlia ja yrittää huvittaa tylsistynyttä taaperoa. Mikäli teillä on hyviä ideoita pääkaupunkiseudulla toimivasta konditoriasta tai juhlapalvelusta, josta saisi noin 50 hengen täytekakun lauantaiksi, tai jos keksitte millä saa taaperon innostumaan uudelleen omista leluistaan sen sijaan että hän sabotoisi parhaansa mukaan äidin neulomisharrastusta, jättäkää viesti äänimerkin jälkeen.

Ettei käyntinne olisi hukkareissu, loppuun vielä kuvia. Katsokaa, kuinka sieviä pieniä silkkilankavyyhtiä! Nämä asuivat Marjutin hyllyssä, kunnes kuulemma viime viikon Leppävaaratapaamiseen lähtiessä ilmoittivat haluavansa muuttaa Elämänlangalle synttärilahjaksi. Eivätkö olekin ihania?Myös kanssa-asuja lahjoi maisteria langalla! Nämä vihreät kerät eivät vielä ilmaisseet, miksi haluavat tulla isoina, mutta niitä on ainakin puserollisen verran. Uusi lanka ilahdutti erityisesti, koska maisteri Elämänlanka on ollut jo neljännesvuoden sitkeässä langanostolakossa.Kiusauksia kuitenkin riittää, uusimpana tämä 25 euron lahjakortti Vihreään vyyhtiin. Tähänkö kaatuu maisterin lankalakko? Joko lankakauppa kutsuu? Kestääkö budjetti?Ensi viikolla seurassanne kenties jopa itse maisteri Elämänlanka. Siihen saakka näkemiin.


[Äänimerkki. Piippauksen asemesta kuunnelkaa hampaassanne olevasta radiolähettimestä tai päässänne soivasta jukeboxista vapaavalintainen musiikkikappale. Maisteri Elämänlangalla soi jostain kumman syystä päässä Hard Rock Hallelujah, joka onneksi on ihan mukavaa vaihtelua tavalliseen lastenlaulusoittolistaan.]

5 kommenttia:

Villasatu kirjoitti...

Täytekakkuvastaus:
kysypä josko Meilahden sairaalan ja Biomedicumin henkilöstöravintola Ravioli voisi toimittaa. Sieltä saa omaan käyttöön kakkuja, työkaverini on tilannut hääkakkunsa sieltä, esimerkiksi. He tekevät esim kinuski- ja lakkakakkuja. täältä linkistä näet lisätietoja: http://www.hus.fi/default.asp?path=1,28,824,5544,5586

Unknown kirjoitti...

Shakiran Hips don't lie..... ja lantio tahtoisi tanssia.

Kesäkuussa sukutapaaminen. Vielä ei varmaan paljon väkeä tulee, arviolta n. 100 henkeä. Ja ruokaa ei tilata, vaan se tehdään muutaman tyypin kanssa itse... huh hah hei!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kakkuja saa Krullasta Fredrikinkadulta, kuukkelilta kysymällä (google) varmasti löydät heidät. En ole varma kokonaisten kakkujen hinnasta, mutta aamiainen on ainakin hinta-laatusuhteeltaan Helsingin keskusta-alueen paras.

Kun ei ole telkkaria, ei Lordin viisut ole päässeet päähän, mutta Hallelujasta inspiroituneena päässäni soi takavuosien Dr. Alban -hitti Sing Helleluja. En tiedä onko se nyt yhtään parempi.

Linne kirjoitti...

Suosittelen Espoon Keskuksessa tai Matinkylässä olevia Omnian myymälöitä ! Erittäin hyviä tuotoksia, kohtuuhinnalla ja ystävällisellä palvelulla :-)
http://www.espa.eskk.fi/ ja sieltä vaikka Fridantori (hinnasto löytyy)

Anonyymi kirjoitti...

Annin juhlapalvelu http://www.anninjuhla.fi/ on pelastanut meidän suvun useat kemut. Ja hyvää on ollut. :)