maanantai 2. huhtikuuta 2018

Ja taas, ja siis...

Viime viikon Elämänlangalla hurrasin liian aikaisin. Flunssa oli kuin olikin selätetty, mutta torstaina oli töissä kummallisen huono olo, ja kotiin päästyäni totesin että kuume oli hypännyt reilusti päälle 38 asteen ja lisäksi alkoi oksettaa. Pääsiäisloman käyttäminen sairastamiseen oli kertakaikkisen tyhmää, sillä vaikka vatsaoireet onneksi menivät ohi nopeasti, olin väsynyt ja kuumeinen koko viikonlopun.

Viime viikkoina kipeänä ollessani olen missannut aikalailla kaikki sosiaaliset menot, mikä alkaa tällaista seurallista ihmistä vähitellen syödä. Neuleaikaa on ollut enemmän kuin tarpeeksi, mikä on sitten toisaalta ollut ihan hyvä, koska kuulimme toissailtana viikonlopun larppia valmistelevassa olevalta ihmiseltä, että bunkkerissa on ihan hillittömän kylmä. Samassa muistin, että olin kokonaan unohtanut että minun oli tarkoitus neuloa hahmolleni kaulaliina. Aloitin ja purin varmaan viiteen kertaan miettiessäni, löytäisinkö jonkun pintaneuleen, joka ei tee minua aivan heti hulluksi. Sitten muistin hittiohjeen neuleblogien aamuhämäristä. Kaksi mallikertaa meni, ennen kuin muistin taas suoraan miten pintaneule muodostuu, ja nyt ei enää tarvitse vilkuilla ruutupiirrosta.

Mutta miksi aloittaa vain yksi kaulahuivi, jos voi aloittaa kaksi? Eilen lupasin yhdelle kanssapelaajalle, ettei hänenkään hahmonta kaula palele, ja tänään julistin patenttineulekaulaliinan valmiiksi. Tässä on lankana muovipussista parvekkeelta löytynyt 7 veljestä Aapo, joka on pehmeämpää kuin kuvittelin kaulaa vasten - varsinkin pehmeänä patenttineuleena suurimmilla puikoilla, jotka viereisestä laatikoista käteen sattuivat.
Tänään mallailimme vielä hahmojen asuja päälle. Kaulaliina puuttuu, ja pelipaikalla jaetaan jokaiselle myös takki, mutta Rebecka Rhodes alkaa oikeasti olla valmis. Hahmo satutti jalkansa matkalla peliin, eli housunlahkeen reiästä pilkottava polvituki ja kädessä oleva keppi eivät ole tarpeeseen vaan nimenomaan hahmon rakennukseksi. Keskiviikon iltalaivalla lähden kohti Ruotsia ja ihmiskunnan bunkkerissa asustavia rippeitä!

Näissä tunnelmissa Elämänlangalla tällä viikolla. Jos ensi viikollakin vielä iskee joku tauti, niin taidan luovuttaa ja mennä nukkumaan toukokuulle asti.1 kommentti:

KristiinaS kirjoitti...

Oi mikä nostalgiahuivi! Toinen oli Wavy.