maanantai 12. joulukuuta 2016

Pieniä neuleita

Tämän viikon Elämänlanka meni myöhäiseksi, kun alkuillasta käytiin kokoustamassa Suomen Verkkoneuleyhdistyksen hallituksen järjestäytymiskokous. Yhdistys ja Ulla tuntuvat olevan oikein hyvän porukan käsissä tulevanakin toimintavuonna. Huomenna kokoontuu sitten toimitus organisaatiokokoukseen, mutta sinne en harmillisesti pääse kun olen - tällä kertaa työni puolesta - illalla kokouksessa. Joskus siis palkkatyö järjestötoiminnan parissa haittaa järjestötoimintaa!

Näistä kiireistä huolimatta joulutontut ovat olleet ahkeria. Sukkapari, josta vilautin viimeksi kantapäätä on nyt valmis. Pahoittelen värejä, sohva on oikeasti oranssi eikä tomaatinpunainen ja sukkien vihreä on kirkkaampi ja ruskehtavat kohdat ovat paljon vähemmän silmiinpistävät luonnossa. Neulevalokuvaaminen talvella on todella rasittavaa hommaa.

Ehdin myös tilausneuleen pariin. Olen todennut jo aikaa sitten, että jos lapset tilaavat jotain, niin kannattaa saada puikot liikkeelle mahdollisimman nopeasti. Nyt Joel kaipasi kynsikkäitä Pokémonin pelaamiseen, joten äitihän suorittaa.

Pieni kynsikäs syntyy todella nopeasti, mutta en mitenkään erityisen innolla odottele langanpäiden päättelyä. Lisäksi lainalapsi M halusi myös kynsikkäät, joten näitä langanpäitä tulee vielä lisää. Tässä on lankana muuten OnLinen Linie 7 Supersocke, joka on saman vahvuista kuin Nalle mutta ihan huikean paljon mukavampaa neulottavaa. Täällä harvemmin neulotaan sinistä, mutta puolustaudun sillä että tämä kerä on jäänyt sukkakirjaprojektista.

Näissä tunnelmissa Elämänlanka suuntaa kohti joulua. Ensi maanantaina joululoma häämöttää jo!

Ei kommentteja: