maanantai 4. huhtikuuta 2016

Mitä tein viime viikolla

Mitä tein viime viikolla,
kirjoittanut ja kuvittanut Kristel 39 v.

Viime viikolla oli pääsiäinen ja tuli kevät. Aurinko paistoi ja ilmassa oli tosi paljon katupölyä. Maanantaina alkoi yskittää. Tiedättekö miltä tuntuu, kun keuhkoputkia puristaa koura, jossa on hiekkapaperista tehty hansikas? En minäkään nyt varsinaisesti, mutta tiistain ja keskiviikon tuntemusten jälkeen osaan kuvitella.


Onneksi köhän poteminen jäi vähän kesken, sillä keskellä viikkoa sirkuksella alkoi mahatauti. Mistähän mahtaa johtua se, että lasten oksennustauti alkaa aina suurin piirtein kello puoli kolme aamuyöllä? Aikuiset sentään yleensä osaavat sairastua ihmisten aikoihin ja oksentaa vatiin.

Koska minulla oli jo valmiiksi flunssa, niin mahatauti ei vissiin osannut iskeä kunnolla. Mutta kuumetta oli ja päätä särki ihan hirveästi. En jaksanut yhtään edes neuloa. Päänsärky meni ohi, kun maha kesti taas kahvia. Join kahvia ja päänsäky meni ihan kokonaan pois. Kumma juttu.


Sunnuntaina oltiin jo kaikki suurin piirtein terveitä. Eikä päähänkään enää sattunut, kun olin saanut taas kahvia. Siksi tuntuikin tosi hyvältä ajatukselta lyödä pää kylppärin lasitiiliseinään niin kovaa, että siihen nousi iso kuhmu. Ei ihan sellainen kuin Aku Ankalla sarjakuvissa, mutta ihan tarpeeksi kipeä. Sitten pitikin herätä puoli neljältä aamulla kertomaan kanssa-asujalle, kuka on Suomen presidentti. Sanoin että Kekkonen. Sain siitä huolimatta nukkua vielä lisää.

Onneksi viime viikko loppui, koska se oli jo aika väsyttävä.

Ensi viikolla lisää Elämänlankaa. Ehkä jopa neuleita?

3 kommenttia:

Serentis kirjoitti...

Toivottavasti taudit taittuu vähitellen.
Ilahdun sarjakuvatyylistäsi, joka on lähes yhtä pelkistettyä kuin mulla.

Kristel kirjoitti...

Eiköhän täällä vähitellen elämä voita! :) Pelkistetty tyyli johtuu piirtäjän taitorajoitteista. ;)

MysteryKnitter kirjoitti...

Kamala tilanne! Toivottavasti olette jo parempaan päin. Ihana toi sun sarjakuvatyylis. Ja ikävä kyllä se köhäjuttu on näin astmaatikolle tuttuakin tutumpaa. Onneksi inkivääri on keksitty.