maanantai 2. marraskuuta 2015

Vuodesta toiseen

Elämänlangalla pohditaan tänään vuosien vierimistä. Ja sitä, missä vaiheessa tästä nyytistä:


Ehti tulla tämä reipas kolmasluokkalainen:


Hurja pikku vampyyri Joel nimittäin täyttää tänään kokonaiset 9 vuotta. Kuva on lauantailta, kun kävimme kääntymässä erään ystäväni (joka täytti vähän enemmän kuin 9 vuotta) halloweenteemaisilla synttäreillä. Joel pitää kovasti erilaisista naamiaisasuista, ja halusi jopa valkoisen maskin kasvoille vaikka sanoikin, että naaman peseminen on tosi tyhmää.

Eilen meillä vietettiin synttäreitä, tällä kertaa hyvin rauhallisissa merkeissä. Joel ei itse halunnut kutsua kuin muutaman perhetutun lapsen, joten ihan hirveää hälinää ei tullut. Ihmettelen kuitenkin taas, miksi ihmeessä olin sitä mieltä, että ennen juhlia pitää imuroida, kun olohuoneen pöydänalunen on nyt taas ihan täynnä popcornmuruja, joille jonkun pitäisi tehdä jotain. Pidän siivoamisesta melkein yhtä paljon kuin ompelemisesta - ompelusta sentään yleensä syntyy jotain valmista, kun taas siivoamisen tulokset katoavat heti, kun vähän selkäänsä kääntää.


Synttärihulinoista huolimatta myös neuleet ovat edistyneet, mutta mitään viime viikkoa ihmeempää näytettävää ei ole - villapuseron vartaloa ja sukanvartta vain. Sukka kävi perjantaina kanssani Koulutus järjestön voimavarana -seminaarissa, ja tänään se on menossa iltapäivällä työryhmätapaamiseen suunnittelemaan kevätkaudella Tapiolassa järjestettäviä Rethink Espoo -teemailtoja. Keskiviikkona sukka mitä luultavimmin matkustaa kanssani WeeGeelle, jossa olen lupautunut puhumaan seniori-iltapäivässä neulomisesta. Tätä sukkaparista on siis tulossa hyvin matkustellut ja sivistynyt!

Näissä tunnelmissa Elämänlangalla tällä viikolla. Katsotaan, olisiko ensi viikolla näyttää vaikka valmis villapuseron vartalo tai jotain muuta mielenkiintoista!

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Sukka on tosiaan saanut matkata, mutta niin ovat minun kanavatyönikin. Mutta se taas on ihan oma tarinansa.