maanantai 8. syyskuuta 2014

Hatuttaa

Elämänlangalla on iskenyt vakava hatutus. Kaikkihan on kesäisellä työkeikalla Hämeenlinnasta ostettujen Sivillojen syytä. Mitäs hengailevat sievinä, ohuina ja pehmoisina viattoman neulojan ulottuvilla?


Oranssi pitsimyssy valmistui. Paremmat kuvat tulevat sitten Ullassa näytille, koska reippaasti sain kirjoitettua ohjeen ja lähetettyä sen. Ohjeelle kyselin nimeämisapua Ravelrystä, ja baskeri lähti lopulta liikkeelle nimellä Syyskoivu.


Toisessa baskerissa olen vähän oman mukavuusalueen ulkopuolella eli kirjoneuleissa. En voinut vastustaa GS Demons -jenkkifudisjoukkueen väreissä olleita lankoja, joten sieviä pieniä jalkapallodemonin päitä tämänkin myssyn reunaan sitten tuli. Muistin jopa kääntää alunperin sukkia varten suunnittelemani kuvion toisin päin, muuten demonit olisivat seisseet sarviensa päällä.


Ilmeisesti joko harjoitus auttaa myös kirjoneuleessa, tai sitten Sivilla oli paremmin käyttäytyvää lankana kuin Seiskaveikka,sillä nämä kuviot ihan tunnistaa ongelmitta mallin mukaiseksi. Tämä myssy on menossa lahjaksi eräälle demonittarelle, jolla tosin on tältä erää sarjakausi päättynyt ja syksyn maajoukkueaktiviteetit odottavat.

Seuraavaksi puikoille jotain aivan muuta, sillä toiveissa olisi ehtiä saada syksyn 10-vuotisjuhlaullaan jotain muutakin suunniteltua. Suunnittele sinäkin, että saadaan syksyn numerosta upea ja mahtava!

Katsotaan, mitä ensi viikko tuo Elämänlangalle tullessaan.

Ei kommentteja: