maanantai 24. maaliskuuta 2014

Välitilassa

Elämänlangalla nautitaan kevätauringosta, kun lumet sulavat ja värit näyttävät kirkkaammilta.

Erityisen kirkkaasti loistaa oranssi Wollmeise. Tekeillä on taas kerran sileät polvisukat. Helmasyntinäni on tehdä sukista aivan himppusen liian lyhyet kun pelkään, että lanka loppuu. Wollmeise on kuitenkin 150 gramman vyyhdillä eikä 100 gramman kuten Cascade Heritage, josta yleensä olen näitä käyttöpolvisukkia neulonut, joten toivottavasti selätin tällä kertaa langanloppuneuroosini. Ainakin sukanvarsi tuntuu hyvältä, mutta käyttö tietysti osoittaa kuinka loppujen lopuksi kävi.


Muuten neulerintamalla on hyvin hiljaista. Pari viikkoa sitten kuvissa vilahti kellanoranssi puseron hiha. Se alku on purettu, koska oli vähän pieni, ja nyt hiha ei ole edennyt kovin monta kerrosta joustimesta eteenpäin. Erilaiset neuleideat tietenkinkin parveilevat takaraivossa, mutta minkään edistämiseen ei ole aikaa eikä energiaa.

Odottelen kovasti, että kevät etenee. Parvekkeella alkaisi varmasti jo aurinkoisina päivinä olla tarpeeksi lämmin istuskeluun. Olisikohan seuraavan lifestyle-Elämänlangan aiheena parvekkeen uusi elämä?

Näissä vähäsanaisissa välitilatunnelmissa Elämänlangalla tällä viikolla. Ehkä ensi viikolla on enemmän sanottavaa?

Ei kommentteja: