maanantai 26. maaliskuuta 2012

Keväiset sukkaset

Kaveriporukassa kiertää viisaus, jonka mukaan nettiin valittaminen auttaa kaikkeen. Se osoittautui jälleen todeksi: Sudenkorentosukat valmistuivat reippaaseen tahtiin, kun viime viikolla valittelin hidasat tahtia.

Tänään sukkaset olivat jo lämmittämässä varpaita töissä ja istuvat erinomaisen mukavasti. Hopeasäie-sukkalanka oli miellyttävä tuttavuus, värit ovat kauniit ja sukat myös tuntuvat hyvältä jalassa. Sudenkorentokuvio sopii mukavasti tällaiseen sävytettyyn lankaan, ja olen oikein tyytyväinen kun muistin tämänkin ohjeen.Nämä varhaisdementian oireet ovat kyllä välillä huolestuttavia, kun huomaa ettei muista edes kaikkia omia neuleohjeitaan. Toisaalta en ole vieläkään oikein päässyt yli siitä, että totesin nimelläni olevan Ravelryssä kaiken kaikkiaan 93 eri ohjetta! Selvästi täytyy pitää jonkinlaiset sadan ohjeen juhlat sitten kun sinne asti päästään.

Seuraavaksi pääsenkin sitten pohtimaan oleellista mitä sitten neuloisin -kysymystä. Tekeillä on yksi puserontapainen, mutta tarvitsisin myös jonkun mukana kulkevan pienen neuleen. Joel kyllä juuri tilasi, että tärkeä perheenjäsenemme Nalle tarvitsisi neulevaatteet. Mahdankohan osata toteuttaa sellaisia, että herra on tyytyväinen?

Elämänlangalla ollaan siis tällä viikolla onnistumisen tunnelmissa. Ensi viikolla ilmeisesti sitten uusia kujeita.

1 kommentti:

Oona Luukkanen kirjoitti...

Samma mieltä siitä että sudenkorentokuvio sopii todella hyvin!