maanantai 3. joulukuuta 2007

Hyviä ja huonoja uutisia

Huonot uutiset: Kirjapaino ilmoitti kustantajalle, että tarvitsee pari viikkoa odotettua enemmän aikaa, joten kirja ei ehdi jouluksi.
Hyvät uutiset: Saimme Langankuluttajan kanssa ensimmäiset kokonaiset taittovedokset kommentoitaviksi, ja kirjaksi taitettuna oma tuotos näyttää niin upealta ja mahtavalta, ettei malttaisi keskittyä virheiden etsimiseen.
Huonot uutiset: Nähtyäni taiton, en enää millään malttaisi odottaa valmista kirjaa.

Huonot uutiset: Aivottoman oikolukuneuleen tarpeessa calorimetrymopo karkasi taas käsistä pahemman kerran.Hyvät uutiset: Nyt on pino joululahjoja langanpäiden päättelyä ja nappien ompelua vaille valmiina usealle vastaanottajalle, vauvanukkea myöten.

Huonot uutiset: Talvi näyttää lopulta tulleen kunnolla.
Hyvät uutiset: Lapset viihtyvät pihalla.
Huonot uutiset: Lapset eivät vielä viihdy pihalla ilman äitiä, ja ulkona on liian kylmää ja märkää neuloa.
Hyvät uutiset: Lumi tekee maisemasta valoisamman.
Huonot uutiset: Harmaanvalkoinen sää on blogikuvaukseen vain marginaalisesti parempi kuin marraskuun pimeys.

Huonot uutiset: Petroskoissa on talvella kylmä, ja esimerkiksi lastenkodeissa on paikoitellen kurjat oltavat.Hyvät uutiset: Igu*leen Virpi järjestää joulukuussa polvisukkakeräyksen. Noin yksivuotiaan kokoon sukat syntyvät lähes hetkessä.

Huonot uutiset: Myös sukkamopo uhkaa karata käsistä, kun tekee mieli aina vain aloittaa uutta eikä viimeistellä mitään (paitsi nuo pikkulapsen polvisukat).
Hyvät uutiset: Onneksi sukkalanka ei lopu kesken.Näkökannasta riippuen joko hyvät tai huonot uutiset: Koko viiden kilon laatikko ei ole minulle.

Huonot uutiset: Vaikka ostinkin kädentaitomessuilta monta kivaa neulekirjaa, unohdin etsiä Hobboksin standiltä Knitting Naturea.
Hyvät uutiset: Dollari on halpa, ja Amazon lupasi toimituksen vielä ennen joulua.Huonot uutiset: Kierosti esittelevät aina ostoskoriin laittamisen jälkee, jotta "katso, tämäkin kirja voisi sinua kiinnostaa". Toivottavasti ei mennyt tulliraja rikki. Jahka paketti saapuu, täytynee lahjoa kirjoja selkä vääränä kantavaa postinkantajaa jotenkin.

Nyt jatkan oikolukemista, josko vielä jonkun satunnaisen virheen saisi kiinni ennen kirjan oikeasti painoon asti menemistä. Ensi viikolla yritän saada aikaiseksi kirjahypetöntä Elämänlankaa. Katsotaan kuinka maisterin käy.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi olla totta! Levysoittimessa laulaa juuri nyt Cmx:
"tahdotko kuulla ensin
hyvät vai kuonot uutiset"

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Mitä lankaa olet käyttänyt noissa calorimetryissä? Kaunista lankaa ja kauniita ovat kalorimetritkin:-)

Kristel kirjoitti...

Hei ujo. :) Calorimetreissä on käytetty kahdessa päällimmäisessä Freedom Spirit -nimistä villalankaa ja kahdessa alemmassa Noron Silk Gardenia. Olen vähän huono käyttämään noita raidoittuvia, mutta sellaiseen tuo malli sopii loistavasti.

Makepeace75 kirjoitti...

Woe windy. Nyt minäkään en malttaisi enää odottaa.. :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tulin tänne Igun sivujen kautta etsimään siellä luvattua sukkaohjetta Petroskoihin... Mutta en vain millään sitä ohjetta täältä löydä. Noiden ihanien lapsen polvisukkien kuva vain tuossa hyvä/huono uutisissa...

Anonyymi kirjoitti...

Ellulle: Sukkaohje näyttäisi olevan Igu*leen sivuilla, heti Projekti Villasukan alapuolella.

Kiitos pätevästä sukkaohjeesta:)

satumh kirjoitti...

yritämme olla kärsivällisiä. kyllä se odotus aina palkitaan. :)

Hanna kirjoitti...

Huomasin olevani lankariippuvainen, kun heti nähtyäni tuon sukkalankalaatikon mietin moisen tilaamista itselleni. Olisihan se lanka niin edullista =D isommassa erässä. Järki sanoo, etten todellakaan tarvitse lankaa, mutta silti jo melkein tilasin.

Toisaalta, jos tilaisi kymmenen kiloa sukkalankaa (noin 150 paria sukkia siitä saisi) niin voisin mennä studioon otattamaan kuvan itsestäni alasti lankojen keskellä, nuoret kun pyytävät ammattilaisia ottamaan FaceBook-kuvansa. Sitä ennen pitäisi mennä sinne Facebookiin...

Helmis kirjoitti...

Olipas paljon uutisia ja tarkemmin ajatellen enimmäkseen kai niitä hyviä :)?!
Laitanpa villasukka-asiaa omaankin blogiini, kun näin hyvä keräys on meneillään. Kai sitä yhdet ylimääräiset lapsen sukat ehtisi muiden joululahjaneulomusten välissä tehdäkin.

Leppoisaa kirjan odottelua itse kullekin!

MysteryKnitter kirjoitti...

Ihanan merelliset värit tuossa yhdessä Caloryssa! Ainakin minusta.