maanantai 6. elokuuta 2007

Jos metsään haluat mennä nyt

Maisteri Elämänlanka siirtyi viikonloppuna kotipihan yleisön hauskuuttamisesta yleiseen puistoon. Langankuluttaja saapui pääkaupunkiseudun kiertueelle ja samaan syssyyn järjestettiin kirjan viralliset kuvaukset. Sattuneesta syystä tänään on siis tarjolla paljon valokuvia ja vain vähän tekstiä.Leiriydyimme molempina kuvauspäivinä metsään samalle suhteellisen varjoisalle kallionpätkälle. Kuvassa vasta ensimmäinen puolisko Base Campiksi ristimämme leirin varustusta. Pahvilaatikossa majailivat päivän aikana kuvattavat neuleet.Pääsin itsekin leikkimään paparazzia ja väijymään puskissa kuvauskohteita. Tässä salakuvassa valokuvaaja saapuu paikalle. Vesipullo oli oleellinen varuste, sillä viikonloppu oli melkoisen lämmin. Onnneksi ei kuitenkaan tullut aivan niin helteistä kuin jossain vaiheessa ennustettiin.Neuleiden kanssa uhkasi tulla pikkuriikkisen kiire, ja Langankuluttaja neuloikin viimeiseen asti. Itse päättelin langanpäät ja ompelin viimeisen napin kokonaista kaksitoista minuuttia ennen mallille alunperin sovittua kuvausaikaa.Kuvia otettiin......kolmen......tai parhaassa tapauksessa neljän kameran voimin.Kuvausassistentti Sahlberg oikoi helmat......ja järjesti huput ja soljet.Base Campin vartijaksi värvättiin välillä yhden mallin mukana tullut aviomies.Loppukevennyksenä vielä vilaus Langankuluttajan tekniikasta pitää kuvausta odottavia neuleen osia ja koruja tallessa ja puhtaana otosten välissä.

Lupaan ja vannon pyhästi, että ensi viikolla kirjoitan jostain muusta kuin kirjaprojektista! Nyt kuitenkin vielä valmistelemaan jäljelläolevia kuvauksia.

10 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihania namipaloja tulevasta kirjasta!

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa kun kerrot (ja näytät kuvia) kirjaprojektin etenemisestä!

Makepeace75 kirjoitti...

Vitsi kun olis suurennuslasi.. :D

Anonyymi kirjoitti...

Miksi siitä kirja projektista ei saisi kertoa aina kun blogaa. Minu mielestä ainakin. Odotan hullun innolla sitä kirjaa. Langan kuluttaja on tuttu neuletapaamisista. Kerro kirjan nimi kun sen varmistuu.

Kangaskasa kirjoitti...

Jännää!!! Mielelläni kuulen lisääkin :)

satumh kirjoitti...

älä nyt, me kaikki halutaan lukea kirjaprojektista ilman muuta! ihan kihelmöi kun se etenee! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä minä ainakin mielelläni kirjan etenemisestä luen, innolla odotan sen valmistumista! :)

Anonyymi kirjoitti...

Uusimmassa Kodin kuvalehdessä hymyilee aivan maisterin näköinen neuloja....

Makepeace75 kirjoitti...

Sait palkinnon. :o) Löydät sen blogistani.

Talsu kirjoitti...

Tämän kirjaprojektin etenemistä on kyllä todella mielenkiintoista seurata. Jos kirja ilmestyy ennen joulua, niin taidankin tietää mitä toivon joulupukilta ...