maanantai 26. kesäkuuta 2006

Lopussa kiitos seisoo

Keskikesän juhla saapui, ja kaikki työ ja raadanta sai palkkionsa: sininen neuletakki on valmis. Kun neuloin hihoja, mustaan aukkoon kadonneet silmukat aineellistuivat salaperäisesti takaisin, ja jopa viimeistelyompelut sujuivat kohtalaisen kivuttomasti mukavan rauhallista juhannuslauantaita kotona laiskotellessa.Saatte tyytyä juhannuslauantain iltana otettuun arvoitukselliseen kuvaan, koska ohje on tarjolla Ullaan ja on hauskaa pitää yllä pientä jännitystä. Mallikäsi kuuluu kanssa-asujalle, joka myös poseerasi paremmin neuletta esittävissä kuvissa lauantai-iltana keskikesän auringon laskettua jo puidenlatvojen taakse.

Kun intensiivisesti neulottu projekti on loppu, on aina vaikea päättää mihin ryhtyä seuraavaksi. Tällä kertaa varmaa oli vain, että en halunnut neuloa puuvillaa tai puuvillasekoitetta, sillä Trinity kävi käsille.Vaihtoehtojahan hyllyssä onneksi on riittämiin. Ylläolevassa kasassaon lankahamsterikisan päätösromahdukseni: saalista Neuletikin alehyllystä sekä sukkalankavalikoimista. Erivärisiä Extra Tweedejä on yhteensä aikuisen villapaidan verran, mutta toisaalta houkuttaisi aloittaa niistä jotain ihan pientä neuletta...Toisaalta myös Jannette's Rare Yarns houkutteli myymällä ihanaa Kidsilk Hazea kahta eri väriä. Plussaa palvelusta: maksoin langat maanantaina iltapäivällä, ja keskiviikkona paketti jo saapui. Huomatkaa myös, miten sievästi langat on pakattu shakkiruutukuvioksi. Huivilangoissa on vain se vika, että sitten pitäisi myös päättää mikä huivimalli houkuttaisi eniten.Onneksi aina voi aloittaa uuden sukan.

Taisin viime viikolla luvata myös raporttia painonhallinnan ongelmista kesäaikaan. Ei nyt mennä siihen, kun kamerakin onneksi jäi kotiin juhannusgrillauksesta, mutta todettakoon että juhannus sekä kanssa-asujan maisterisuklaakakku ovat kohtalokas ongelma. (Nyt on koko Harmonian aikuisväestö korkeakoulutettu, onneksi olkoon Mirvalle! ;))

Tilikirja ja vaaka suosittelevat siirtymistä askeetin uralle, joten ensi viikon varaan ei kannata laskea jos haluaa nähdä Elämänlangalla uusia ihania lankaostoksia. Sen sijaan luvassa jotain aivan muuta.

2 kommenttia:

Stricker kirjoitti...

Neuletakki näyttää tosi kivalle, tuskin jaksan odottaa Ullan ilmestymistä!
Kyllä noista lankakasoista riittää iloa moneksi illaksi ja päiväksi, tosi kivoja ostoksia. Ja tsemppiä tietenkin painonhallintaan! Itse olen vasta laihdutusvaiheen alussa ... taas kerran.

Carita kirjoitti...

Painonhallinta se vasta vaikeaa onkin...
Voi, voi, nyt en millään jaksa odottaa uuden Ullan ilmestymistä :D