maanantai 28. toukokuuta 2018

Palmikoita päivästä toiseen

Elämänlangalla viime viikon palmikot jatkuvat edelleen. Neulepinnasta tulee kaunis, mutta työ etenee 3 mm puikoilla hitaasti.

A post shared by Kristel Nyberg (@kristelnyberg) onTänään neule on edistynyt mm. yhden seminaarin verran, jota kuuntelin työn puolesta. Työ muuten etenee paljon nopeammin nyt kun luovuin toivosta löytää jonkun niistä varmasti tusinasta palmikkopuikosta, joita täällä jossain piilottelee, ja ostin uuden. Neuloin aika pitkälle ilman apupuikkoa, mutta koska käsialani on tiukka ja palmikoita tässä todella paljon, se oli paljon hitaampaa kuin mitä työ nyt on palmikkopuikon kanssa.

Neulomisen lisäksi olen taas metsästänyt larppivaatteita:
Vietän ensi viikon kesälomaa ja matkustan 1980-luvun alun New Yorkin osavaltioon Just a Little Lovin' -larpin myötä. Hippihahmon tyyli alkaa vähitellen löytyä, ja olen viettänyt runsaasti hilpeää aikaa katsoen dokumentteja siitä, kuinka AIDS-kriisi 1980-luvun alussa iski. Katsotaan miten valmistautuminen peliin viikon mittaan etenee!

Ensi viikolla ei luultavasti ole luvassa mitään uutta neuleaiheista, koska kesken oleva iso työ etenee hitaasti. Toivottavasti kuitenkin ehdin peliin valmistautumisen keskellä kirjoittaa!

Ei kommentteja: