maanantai 18. joulukuuta 2017

Joululahjoja

Elämänlangalla aletaan vähitellen valmistautua jouluun. Olen käynyt pariin otteeseen kaupoilla mutta tullut nopeasti pois. Voi olla, että ostan kaikille jonkun Toisenlaisen lahjan ja annan olla sillä. Ilmeisesti olen auttamattoman myöhässä, kun maanantaina ennen puoltapäivääkin on kaupoissa niin paljon väkeä ettei sekaan meinaa mahtua.

Erikoisliikkeissä on onneksi rauhallisempaa. Niinpä kävin tänään Neuletikissä lunastamassa töistä joululahjaksi saamani lahjakortin.

Purppuranvärisestä Galaxystä tulee Nealle jonkinlainen kaulahuivi. Tiilenpunainen merinovilla on itselleni, vaikka en kyllä vielä laisinkaan tiedä mitä siitä tulee. Katsotaan sitten!

Yhden kummilapsen vanhemmille lupasin jo viedä lapsen retkelle esimerkiksi Tekniikan museoon ja toinen kummilapsonen kuulemma tarvitsee pinkit villasukat. Tosin unohdin taas kysyä jalan koon, mutta niinpä myös unohdin mittailla kummilapsosen äitiä vaikka lanka hänen pyytämäänsä neuletakkiin on ollut jo useamman kuukauden tuossa lankalaatikossa. Eli kyllä, tutut voivat joskus tilata minulta neuleita - jos ei ole niin tarkkaa, minä vuonna työ valmistuu.

Näissä tunnelmissa Elämänlangalla tällä viikolla. Ensi viikolla ohjelmassa on toivottavasti vain suklaata ja jouluaterian rääppeitä.

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

What a nice pile of yarn!