maanantai 6. marraskuuta 2017

Laakson lilja

Elämänlangalla on vihdoin ja viimein saatu aikaiseksi myös jotain valmista: kauan työn alla ollut Laakson lilja -pusero on päässyt puikoilta. Lämpötila tietysti nousi sopivasti heti muutaman asteen, mutta eiköhän villapaidalle syksyn ja talven edetessä löydy käyttöä.

Siitä tuli kyllä oikeasti aika kiva, ja väri piristää kummasti tähän aikaan vuodesta! Ihan sataprosenttisen tyytyväinen en ole; vartalo-osa voisi olla ihan himpun pidempi ja hihat pikkuisen lyhyemmät. En siis tiedä tuleeko tästä lopulta neuleohjetta vai ei, koska toisen mallikappaleen neulomiseen ei kyllä riitä aika ja jaksaminen.

Muuten aika yksinkertaisen puseron juju on hihoissa. Olen todella huono pitämään käsineitä, joten neuloin näihin hihoihin pitkät joustimet peukaloaukolla. Jos joustimet taittaa, hihat näyttävät ihan tavallisilta.

On kyllä aina todella piristävää saada suuri neuletyö valmiiksi! Nyt puikoilla on enimmäkseen pieniä neuleita, myssyjä ja sukkia. Katsotaan, mihin suurempaan sitten seuraavaksi tulee tartuttua, nyt ehkä kuitenkin viikko tai pari pienemmillä projekteilla välissä. Ehkä ensi viikon Elämänlangalla olisi jo jotain esiteltävää?

2 kommenttia:

rita kirjoitti...

Oi, miten kaunis ❤ Sekä neule että väri ❤

MysteryKnitter kirjoitti...

So beautiful!!!!!!!!!!!!