maanantai 10. lokakuuta 2016

Laa-laa-lankaa

Elämänlangalla ollaan viime päivinä suorastaan kieriskelty uusissa lagoissa, kun tilasin Vihreän vyyhdin loppuunmyynistä itselleni langat ohueen puseroon ja lisäksi vielä heräteostoksena liukuvärjättyä villaa parissa eri värissä. Verkkokaupassa alennuksen saa koodilla ALE ja kaupassa on kuulemma myös erinäisiä löytökoreja.

Jos olet koskaa haaveillut omasta lankakaupasta, niin ota kiireen vilkkaa yhteyttä Vihreän vyyhdin Leaan! Kauppa voisi kuulemma vielä jatkaa, jos sopiva henkilö löytyisi Lean työn jatkajaksi. Liiketila on todella viehättävä pienine parvineen ja oikein hyvällä sijainnilla ihan Hakaniemen torin kulmalla, ja Lealla on valmiit kontaktit maahantuojiin sekä tietysti myös vakiintunut asiakaskunta. Ullan väkeä Vihreän vyyhdin lopettaminen surettaa erityisesti, sillä Vyyhti on ollut yhdistyksen pitkäaikainen yhteistyökumppani.

Olen kyllä lankojen ostamisen lisäksi myös neulonut! Puikoilla on tietysti jälleen kerran polvisukkia - yksi pari odottaa viimeistelyä ja toinen on kovaa vauhtia tekeillä.

Lisäksi olen aloitellut itselleni puseroa sellaisella perinteisellä "aloitetaan ylösalaisinraglan ja katsotaan mitä tästä tulee" -menetelmällä. Siitä ei ole kuvia vielä, sillä se on juuri nyt hyvin epäesteettisellä mytyllä pyöröpuikolla. Lankana on Mirasol Nuna Fina -pitsilanka, jota en todellakaan nyt neulo hammastikuilla, vaan tulossa on kuohkeaa patenttineuletta neljän millin puikoilla.

Näissä neulovaisissa tunnelmissa Elämänlangalla siis tällä viikolla. Ensi viikolla sitten taas uutta Elämänlankaa!

Ei kommentteja: