maanantai 24. marraskuuta 2014

Joulua kohti

Elämänlangalla piristetään synkimmän syksyn päiviä kirkkaanpunaisella sukkalangalla. Wollmeise-polvisukat eivät ole erityisen edullisia, mutta ah ja voi, kuinka nuo kylläiset värit osaavatkin ilahduttaa mieltä. Tämä Vamp -värisävy on liki joulunpunaista, sopivasti lähestyvää adventtia ajatellen. Äskettäin pistin tilaukseen myös tyylikkään harmaata, ihan vaan sitä ajatellen, josko vaikka joskus pitäisi yrittää näyttää vakavasti otettavalta eikä ihan niin hipahtavalta kuin yleensä.

Villasukat kulkevat mukana bussineuleena, ja matkustivat esimerkiksi viikonloppuna Ullaa julkaisevan Suomen Verkkoneuleyhdistys ry:n vuosikokoukseen. Jatkan hallituksessa myös ensi vuonna, tuttuun tapaan jäsenvastaavana. Ilahduttakaa siis minua ja käykää sankoin joukoin liittymässä Ullan tukijoihin!


Muissa neuleuutisissa aiemmin esitelty Braid Hills -takki etenee, ja työstä puuttuu tässä vaiheessa enää puolitoista hihaa ja kaulus. Veljelleni tilattu valkoinen Cascade -paita siis vielä odottaa, mutta edistystä tapahtuu. Braid Hillsistä parempia kuvia sitten, kun työ on valmis, olen löytänyt siihen napit ja olen kastellut ja muotoillut takin kunnolla. Ja ehkä ehtinyt valokuvaamaan harvoina päivänvalon tunteina, sillä muuten pikimusta työ ei näytä kuvassa yhtään miltään.

Näissä tunnelmissa Elämänlangalla tällä viikolla. Katsotaan, miltä neulemaailma ensi viikolla näyttää.

Ei kommentteja: