maanantai 7. toukokuuta 2012

Oranssi toukokuu

Kuten kuvasta näkyy, olen tällä hetkellä voitolla taistelussani Picasan kanssa. Sain sekä kuvattua uudet sukat että otettua kuvan kamerasta ETTÄ rajattua kuvan ja vietyä sen blogiin. Ankaraa on neulebloggaajan elämä, kun täytyy näin teknologian kanssa taistella saadakseen bloginsa sen näköiseksi, että siellä viitsii vierailla.

Valitettavasti uudet neuleet eivät tosiaan ole erityisen näyttäviä: oranssit perussukkaset valmistuivat viikonloppuna Pasilan Velodromin hyytävän kylmässä katsomossa. Amerikkalaisen jalkapallon kausi on alkamassa, ja olin katsomassa GS Demonsin ja Nokia Ghosthuntersin harjoituspeliä. Viikonloppuna on sitten luvassa sarjan ensimmäinen oikea matsi.

Sukkia on neulottu kyllä paitsi urheilun myös taiteen parissa: kävin perjantaina kuuntelemassa Ilun tohtorintutkinnon julkista tarkastustilaisuutta Sibelius-akatemiassa. Tieteen puolella olen ollut seuraamassa tohtorinväitöksiä niin yliopiston laitoksilla kuin silloisella Teknillisellä korkeakoulullakin, mutta taiteen puolen tilaisuus oli uusi mielenkiintoinen tuttavuus. Hyvin erilaisia lektioita olen kuullut, mutta en aiemmin sellaista, jossa olisi laulettu!


Olen viime aikoina kuluttanut sukkia taas enemmän kuin laki sallisi, joten oranssit sukat tulevat ihan tarpeeseen; viimeksi tuossa viime viikolla huomasin, että melkein uusissa Hopeasäie-sukissani on reikä kantapäässä. Vaikuttaa siltä, että sukanpohja on tarttunut johonkin, sillä yleensä minulta hiutuvat ensimmäiseksi isovarpaiden kärjet, sen jälkeen päkiät ja sitten vasta kantapäät.

Seuraava projekti onkin herttaisempi, lapsen ohut pipo työnimellä Pirpana. Katsotaan valmistuisiko se niin pian, että laittaisin ohjeen tarjolle Ullaan! Ulla-parka on ollut osaltani aivan paitsiossa kuukausitolkulla, kun muussa elämässä on ollut niin kiire, mutta olisi hauskaa saada taas sinnekin jotain esiin. Samaten olen pohtinut osaisinko kirjoittaa Otto-lonkerokaulahuivin auki niin, että joku muukin saisi siitä aikaiseksi samantapaisen lopputuloksen.

Tyytyväisen neuleellisissa tunnelmissa siis Elämänlangalla tällä viikolla. Ensi viikolla sitten taas uusia tunnelmia!

Ei kommentteja: