maanantai 14. toukokuuta 2012

Kevään juhlaviikot

Elämänlangalla on tuttuun tapaan vietetty kevään juhlaviikkoja: syntymäpäiväni oli torstaina ja äitienpäivä sitten tosiaan eilen.

Mitään tavaraa en lahjaksi toivonut enkä saanut. Sen sijaan läheiset ovat luvanneet siivota asunnon tällä viikolla sellaiseen kuntoon, että lauantaina kehtaa avata ovet muutamille syntymäpäivävieraille. Parhaassa tapauksessa siivous vielä hoituu niin, että olen itse evakuoinut itseni jonnekin muualle siksi aikaa. Vanhemmat puolestaan ottavat Nean ja Joelin mummolaan viikonlopuksi.

Itse syntymäpäivänä oli muuta menoa, mutta syntymäpäivän aattona kävimme Teemun kanssa syömässä. Iskuryhmä Nyberg-Hirsimäki suositteleekin lämpimästi Helsingissä ruokaileville pientä ja mukavaa ravintola Aitoa. Ravintola löytyi aivan satunnaisella haulla eat.fi -palvelusta. Ruoka oli hyvää ja palvelu loistavaa. Ravintola on kuulemma auki nyt alkukesän, sitten neljä viikkoa kiinni keskikesällä loma-aikaan, ja syksymmällä palvelee taas.

Äitienpäivää vietimme sitten kolmen lapsen ja neljän aikuisen voimin hyvän kotiruuan parissa. Päivän lopuksi Nea harmillisesti kehitti kuumeen ja on siis tänään kotona äidin seurana, joskin huomattavan terveen (lähinnä hippusen nuhaisen) oloisena. Tällaisissa leppoisissa tunnelmissa Elämänlangalla siis mennään tällä viikolla. Ensi viikolla sitten uutta Elämänlankaa!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Myöhästynyt, mutta sitäkin meheväisempi syntskyrämyrärutismus Kristel sinullen Nipsulta- ja Torstilta kurnauskis