maanantai 13. helmikuuta 2012

Sairastuvan paluu

Elämänlangalla seikkailut sairastuvalla jatkuvat. Tällä kertaa meillä on pilkullinen poika; alueella kiertää vesirokko, joka on nyt rantautunut meillekin. Itämisaika on pitkä, jopa kolme viikkoa, joten nyt odottelemme mielenkiinnolla sairastuuko myös Nea ja jos sairastuu niin koska.

Koska Joelilla oli vielä edellisestä pöpöstä meneillään antibioottikuuri, piti hänet käyttää päivystävällä sairaanhoitajalla tarkistuttamassa, että pilkut tosiaan ovat vesirokkoa eivätkä allerginen reaktio antibiootteihin.Lähipäivät ovat menneet siis hyvin tiiviisti lasten seurassa. Yllä on kuva yhdestä viikonlopun tuotoksesta: Nea valitsi Neulo itse pehmeät lelut -kirjasta sorminukkelampaan ohjeen ja halusi neuloa. Loistavalla onnella lapsi valitsi sen ainoan ohjeen, joka tehtiin aina oikein -pohjalla. Vartalo ja korvat ovat siis käytännössä kokonaan Nean käsialaa, kasvojen taustan sileässä neuleessa autoin vähän koska nurja silmukka ei vielä onnistu itse. Uutena asiana Nea oppi tekemään 2 o yht -kavennuksen. Minä neuloin jalat ja ompelin tarvittavat saumat. Langat ovat muuten jämiä Ilun värjäämistä sukkalangoista. Arvatkaa, onko äiti ylpeä lapsen karttuvista taidoista?

Näissä lapsellisissa tunnelmissa siis Elämänlangalla tällä viikolla. Ensi viikolla toivottavasti ei enempää pilkullisia lapsia!

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Hyvä Nea, hyvä! Siitä se lähtee.