maanantai 28. marraskuuta 2011

Järjestöaktiivista

Syksy on ollut töissä kiireistä aikaa, ja olin jo viittä vaille valmis luopumaan kaikista harrastusjärjestötehtävistä. Muutin kuitenkin mieleni, ja Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n vuosikokouksessa minut valittiinkin jatkamaan hallituksessa vielä ensi vuonnakin. Tämän kuluneen vuoden olen hoitanut jäsenasioita, käytännössä siis ylläpitänyt jäsenrekisteriä ja hallinnoinut Ullan jäsensivujen käyttäjätunnuksia. Sama linja jatkuu luultavasti myös ensi vuonna, vaikka hallituksen järjestäytymiskokous onkin vielä pitämättä. Muistuttelen muuten myös, että jäseneksi kannattaa liittyä mikäli pitää lehdestä: sivuilla on kuukaudessa liki satatuhatta lukijaa, johon nähden muutaman sadan hengen jäsenmäärä kuulostaa aika vähäiseltä.

Kaiken kiireen keskellä on ollut hieman aikaa jopa neuloa, ja Drunken Sailor -sukat ovat valmiit. Minua on harmittanut kamalasti, kun en moneen herran aikaan ole ehtinyt suunnitella mitään Ullaan, joten ajattelin nyt laittaa nämä tarjolle. Ensi vuoden ensimmäisen Ullan teema on Valo, joten tällainen hehkuva oranssinpunainen sopii mainiosti vai mitä?Tekeillä on kaikenlaista muutakin pientä ja suunnitteilla vähän isompaakin. Kävin perjantaina lohtulankashoppailemassa Villavyyhdissä ja ostin paksua Cascadea, josko vaikka täksi talveksi saisin tehtyä itselleni uuden villapuseron. Mieli tekisi jotain kunnolla palmikollista, sillä palmikot pitävät hyisen tuulen ulkona paremmin kuin sileä neule. Tällä neuletahdilla tosin voi olla, että jos lähden tekemään muuta kuin sileää neuletta suljettuna neuleena, saan uuden puseron ehkä talveksi 2013.

Näissä tunnelmissa siis tällä viikolla. Ensi viikolla taas uutta Elämänlankaa.

2 kommenttia:

Päivikki kirjoitti...

Kiva, että jaksat toimia Ullan hallituksessa!

Ja nyt kanssakommentoijat! Hus, hus liittymään Ullaneleen kannatusyhdustykseen. Jäsenmaksu ei ole suuren suuri, mutta Ullasta saatava ilo ei ole pieni.

TiinaV kirjoitti...

Hienoa, että jaksat toimia muiden kiireidesi lisäksi myös Ullassa! Teette kaikki upeaa työtä!