maanantai 4. tammikuuta 2010

Jääkausi jatkuu

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Elämänlangan vuosi vaihtui Seinäjoella, jossa vietimme muutaman päivän joulunpyhien jälkeen, mutta uudenvuodenpäivänä palasimme sitten kotiin. Normaalisti olen vuoden alkajaisiksi tehnyt katsauksen vuoden neulesaldoon, mutta nyt en kertakaikkiaan jaksanut laskea. Sunnuntapäivä meni nimittäin enimmäkseen siivotessa, kun älysin että kunnon pakkasilla kannattaa kantaa vuodevaatteet hetkeksi tuulettumaan, ja sitten illalla oli vuorossa äidin ja isän vierailu.

Vuoden ensimmäisinä päivinä aikaa on syönyt myös uusi sana-assosiaatiopeli, johon tietenkin koukutuin välittömästi. Noissa relaatiopeleissä on vain se vika, että niitä naputtaessaan ei voi neuloa, ja lisäksi tekee mieli alkaa väkertää omaa.Näistä häiriötekijöistä huolimatta vuoden ensimmäinen neuletyökin valmistui. Yllättäen neuloin sukat, ja taas kerran Wollmeisesta. Nämä sukat syntyivät itseasiassa ihkaensimmäisestä Wollmeise-vyyhdistäni, jonka sain Zeskalta taannoin. Väri on Campari Piccolo, ja tällä kertaa lanka on 100% merinoa. Merinosukkalanka tuntuu aikaisemmin kokeilemaani Twiniä pehmoisemmalta ja lämpimämmältä, toivottavasti kestää kuitenkin yhtälailla.

Mitään suuria lupauksia en ole alkaneelle vuodelle tehnyt. Yhden projektin tosin aloitin jo ennen joulua, sillä tarkoituksenani olisi vähitellen päästä eroon niistä kiloista jotka Joel toi mukanaan: täyttihän syyllinen jo kolme vuotta. Kannustimeksi uhkailin itselleni, että en saa ostaa lankaa ellei paino hupene. Saa nähdä kuinka käy. Liikunnan olen saanut jo hyvin säännölliseksi osaksi elämää, joten nyt olisi aika tarttua taas ruokavalioon ja erityisesti muistaa syödä tarpeeksi rehuja. Unohdan nimittäin tuoreet kasvikset herkästi, ellei joku väsää minulle valmiiksi salaattia.

Nyt suuntaan pohtimaan josko jaksaisin vielä viedä lankavarastoani parvekkeelle pakastumaan ja imuroida lankahyllyt, vai riittäisikö eilinen siivoaminen muutamaksi päiväksi. Langat kyllä kaipaisivat kunnon tomutusta. Lievä flunssa tosin vaivaa, enkä tiedä auttaisiko parvekkeella ramppaaminen ja pölyisten lankojen käsittely asiaa varsinaisesti.

Ensi viikolla sitten uutta Elämänlankaa, katsotaan onnistuisiko vuosikatsaus vai ilmantuuko jotain kiintoisampaa.

5 kommenttia:

Kristiina K. kirjoitti...

Pitikin mennä klikkaamaan tuota pelilinkkiä :D

Alitajunta selkeästi etsi sijaistoimintaa tenttikirjoille...

Muriska kirjoitti...

Kristel!! ei saa laittaa noita linkkejä :D vielä oon kovana enkä avaa. ;) mullakin on campari piccolo odottamassa sukiksi tulemista!

Pihla kirjoitti...

Jätä linkit pois, jooko?
Niin, niin monta kiloa kun paino tippuu saa ostaa lankaa:D
Ihanat sukat ja ihanan väriset!

Lennu kirjoitti...

Wollmeisea tuntuu olevan siellä sun täällä blogeissa, kohta on pakko kai hankkia jostain, vaikka en saa kudottua noita entisiäkään lankoja kun teen vaan ristipistoja. Nätit sukat! Kiva kun päivität aina maanantaisin tätä blogiasia, mukava käydä kurkkimassa ihania neuleita :)

Ja voi iik mikä linkki, laitoin vahingon heti kiertämään omassa blogissanikin, meillä eilen illalla kolmen koneen ääressä täällä talossa mietittiin noita... :) Hyvää aivojumppaa samalla kun pistelee.

M kirjoitti...

Juutuin Ankkalinnaan...