maanantai 12. toukokuuta 2008

Neulesuunnitelmallisuutta

Viikon mittaan elämä on alkanut asettua uomiinsa uudessa asunnossa, ja maisteri Elämänlangalla on ollut aikaa neuloakin. Viime aikoina on myös ensimmäisen kerran pitkiin pitkiin aikoihin myös ihan selvästi neulesuunnitteluttanut.

Normaalitilannehan on se, että ideoita riittää paljon enemmän kuin neuleaikaa olisi. Kirjaprojekti vetikin sitten luovuuden lopuksi aika kuiviin, kuten olen viime kuukausina valitellut. Ideoita on on kyllä edelleen, mutta energiaa toteuttamiseen ei vain kertakaikkiaan ole löytynyt. Nyt on kesän Ullaa varten lähetetty jo kaksi ohjetta, ja vielä yksi on tekeillä ihanasta pellavalangasta.Vähän yrittää tulla suorituspaineita siitä, että nämä tuoreemmat ohjeeni ovat niin kovin yksinkertaisia ja pieniä töitä, mutta ehkä tämä tästä kun aluksi saa pienestä kiinni. Olen sentään taas jaksanut piirrellä ruutupiirroskokeiluja ja neuloa mallitilkkuja, joskaan en samalla innolla kuin aikaisemmin.

Myös muutto toki verotti jaksamista, sillä jos jotain maailmassa vihaan sydämeni pohjasta niin se on muuttaminen. Opiskeluaikoina muutin noin kerran vuodessa joka kerran asiaa manaten, ja nyt kun oli muutaman vuoden ehtinyt kunnolla viivähtää paikoillaan ei olisi tahtonut liikkua enää. Onneksi, kuten moni jo aiemmin muistutteli, on sitten ihan mukavaa kun saa tavarat raahattua ja pääsee järjestelemään uutta asuntoa.Paitsi pieniä neulesuunnitelmia, aivoissa kypsyy ideoita myös jostain mukavasta neuleyhteisöllisestä puuhasta. Katsotaan josko tässä kesän mittaan tai kenties syksyä vasten taas jotain yhteistä tempausta järjestäisi. Ei tosin lankapaastoa, yksi hamsterikuu vuodessa riittää varsinkin kun monet ovat parina viime vuonna syksyisin sitten viettäneet langatonta lokakuutakin.

Lähitulevaisuuden neuleyhteisöllisyyttä on luvassa keskiviikkona, jolloin olen kutsunut nettineuletuttuja juhlistamaan pienimuotoisesti tupaantuliaisia ja vapaavalintaisesti myös syntymäpäiviä. Vanhenin nimittäin viime viikolla taas. Blogikin muuten taisi täyttä kolme, mikä kokonaan unohtui muuttotohinoissa. Onneksi satunnainen blogiarvonta tuli suoritettua jo ennen vappua.

Nyt Elämänlangalla jatketaan Ulla-neuleita ja harkitaan katraan kanssa ekskursiota Selloon ostoksille. Ensi viikolla taas uutta asiaa.

P.S. Jos joku lähistöllä asusteleva blogimaailmatuttu kokee houkutusta liittyä seuraan neulomaan keskiviikkona, voi lähestyä minua sähköpostitse ja kysellä tarkempia tietoja.

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Tuplaonnittelut! :) Täälläkin alkaa neulominen vähitellen nostaa päätään, kun koti on kunnossa. Muutossa parasta on se, että ihan heti ei tarvitse siivota kauhean hyvin, kun tavarat on vasta pantu paikalleen...

MysteryKnitter kirjoitti...

No niin! Nyt se palaa se sinun suunnitteluvimmasi. Mutta ota nyt alkuun kuitenkin rauhallisesti. Kyllä se siitä vielä, usko pois. Aika on paras lääke.