maanantai 5. toukokuuta 2008

Kotiutumista

Muutto on nyt kunnialla suoritettu, vaikka aluksi olohuoneen tilanne näytti toivottomalta. Kaikki 70 laatikkoa ja epälukuinen määrä pusseja ja nyssäköitä on kuitenkin nyt purettu, kirjat ovat mitenkuten hyllyissä ja lankavarastokin on saanut uuden kotinsa makuuhuoneessamme. Karsin kirjahyllystäni pari isoa laukullista turhia kirjoja ja Teemu kantoi ne urheasti Kaapelitehtaalle kierrätystapahtumaan viikonloppuna. Jäljelle jäi vielä muutama käsityö- ja sisustusaiheinen ei-neulekirja jotka pitäisi saada hajasijoitettua johonkin, kun en itse niitä käytä.Huonekalujen tilanne on vielä vähän kesken. Tarkoituksena on hankkia eriparisten valkoisten hyllyjen tilalle pyökkiviiluisia hyllyjä joihin saa ovet torjumaan kirjojen keräämää pölymäärää, televisio tarvitsee tason ja sohvakin on vielä hankkimatta. Olohuonehan tuntuu nyt kovin suurelta ja avaralta kun ainoat istuimet ovat kaksi vuodenojatuolia. Sohvapöytä toimittaa tällä hetkellä parvekepöydän virkaa, parveke on täynnä muuttolaatikoita joita ei haettukaan lauantaina ja ruokapöydän tuolit ovat lainassa veljen naisystävältä.Lapset ovat pitäneet uudesta lastenhuoneestaan, joskaan eivät vielä erityisemmin osaa leikkiä siellä itsekseen. Uudessa huoneessa nukkuminen ei aiheuttanut kapinaa, vaikka lapset ovatkin tähän mennessä ikänsä majailleet samassa makuuhuoneessa meidän kanssamme. Myös lastenhuoneen sisustus on kesken, sillä lapset saavat heille jo annetun kirjahyllyn jatkoksi toisen jahka olohuoneprojekti etenee. Joelille pitäisi hankkia ison lapsen sänky, joskin erinäisten viimeaikaisten tuhotöiden jälkeen alan kallistua pikemminkin apinahäkin kannalle.Ympäristö on uudessa asunnossa ilahduttava. Parvekkeelta näkyy hauska taideteos kuuta ulvovasta sudesta (joka tietenkin Werewolf-pelaajaa minussa ilahdutti), ja lähistöllä on sekä Perkkaan asukaspuisto että muita leikkikenttiä. Selloon kävelee jopa minun rauhallista tahtiani alle vartissa, ja pihoilla näyttää juoksevan paljon pieniä lapsia. Reippailukävelyille en vielä ole ehtinyt, vaikka ostinkin kyllä jo itselleni kävelylenkkarit, mutta eiköhän täältä mukavia kävelyreittejäkin löydy.

Tällä viikolla kotiudutaan sitten lasten kanssa normaaliin rytmiin kun Teemu palaa muuttolomalta töittensä pariin. Tarkoitus olisi yrittää ryhdistäytyä ulkoilemaan aamupäivisin reippaasti, katsotaan kuinka rouvan käy. Nyt siis ylös, ulos ja lenkille. Ensi viikolla kenties jotain neuleaiheistakin asiaa, nyt kun taas pitäisi olla aikaa ottaa puikot kauniiseen käteen.

14 kommenttia:

tuijam kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!!

Täällä meillä alkaa taas kamojen lisäpakkaaminen; suurin osahan on ollutkin laatikoissa tämän väliaikaisen muuton vuoksi. Ja nyt aletaan valmistautua seuraavaan välimuuttoon. Olen oikeasti kade, teillä jo pysyvää laatikoiden purkua ja käsityötavarasi pääsevät oikeille paikoilleen. Kunhan se paikka ensin löytyy ;-)

Mukavaa viikkoa!

Hanna kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

Kati E kirjoitti...

Oi, teidän uusi koti sijaitsee ihan meidän lähellä! :)))

Veera oli pienenä päiväkodissa tuon patsaan lähellä.

Sahrami kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

KirsiJ kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

Carita kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

Markka kirjoitti...

Ooh, susi!
Meidän pihassa on näkymänä puistojuopot.
Eli voitit nyt kyllä.

(lapset apinahäkkiin, jee!)

Niin, ja onnea uuteen kotiin.

Makepeace75 kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Samoilla seuduilla asutaan, meiltä on vain Selloon hyvin lyhyt matka. ;o) Mieheni voi bongata sieltä päivittäin myyntihommista.

satumh kirjoitti...

wautsi mikä upea susipatsas! :)

WeirdRockStar kirjoitti...

Ison pojan sängyllä tarkoitatko jatkettavaa 130- 190 cm. sänkyä, täysipuisena missä on patjat, käytetty ainakin viikko?
Meilaa weirdrockstar@gmail.com
Saat sen jos jaksat käydä hakemassa. Itse nikkaroin kerros-sängyn juuri pojalle kokoon ja se jäi lähes käyttämättä.

Päivi Eerola kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Hyvä, että pysyt espoolaisena ;-)

Kaisa kirjoitti...

Tervetuloa naapurustoon!
Leppävaara-Perkkaa-Vermo-Laajalahti
akselita löytyy todella kauniita lenkkimaastoja joka makuun. On metsäteitä, peltoja, luonnosuojelualuetta(ehkä suomen parhaat lintubongauspaikat), pitkospuita, merenrantaa, mäkiä... Kannaattaa lähteä ihan vain harhailemaan (kartta takataskussa että löytää tarvittaessa kotiin) niin saattaa löytää todellisia aarteita! :)

Kaisa kirjoitti...

Oi, kohtalotovereita!! Toivottavasti teidän muuttonne oli vähemmän kivulias kuin meidän... :)

Onnea ja iloa uuteen kotiin!

MysteryKnitter kirjoitti...

All the best to the organizing!