maanantai 2. huhtikuuta 2007

Vihreä villasukka

Project spectrumin sini-valko-harmaa kausi hujahti ohitse, ja valmiina on vain yhdet harmaat villasukat. Nekin ovat vielä saunan lauteilla hippusen kosteina. Kesken on vielä harmaa Sagittaria sekä vaaleansininen helmineulepusero. Vähän heikko esitys siis kaikenkaikkiaan ensimmäiseltä Spectrum-kaudelta. Tosin voisin laskea projektiin sen, että räpsin muutama päivä sitten kameran muistikortillisen kuvia Neasta harmaa-valkoisessa ponchossa:Huhti-toukokuun värit ovat vihreä, keltainen ja pinkki. Kuten arvata saattaa, vihreä ei tuota ongelmia. Blogikuvissa pari kertaa vilahdellut harmahtavan vihreä Shetland Triangle valmistui loppuviikosta sopivasti värisiirtymäksi, ja ylitin myös itseni Salaisen sukankutojan tiimoilta ja otin ennakkoa spectrum-väreissä neuloessani Lauralle reippaan pinkit villasukat. Kuvassa tosin sukat lainajaloissa ennen paketin lähettämistä.Näiden molempien Spectrum-teemaisten villasukkaparien valmistuttua iski maansuru ja suorastaan kansallinen hätätila: puikoilla ei ollut ainuttakaan sukkaparia! Tilanne on pian korjattava, varsinkin kun pääsiäiseksi automatkaillaan taas Pohjanmaalle niin että lapsenlapset saavat nauttia mumman ja vaarin seurasta.

Hyvin pikaiset kaivaukset lankahyllyssä antoivat tällaisen värivalikoiman seuraavia villasukkia ajatellen:Nyt kaivattaisiin vain inspiraatiota. Mitään langoista ei ole tarpeeksi taannoin ostamiani Cookie A:n polvisukkaohjeita varten. Regia Silkiä on kolme kerää, että neuloisin niistä Eunnyn baijerilaissukat, mutta muuten lyö tyhjää.Vai pitäisikö vain aloittaa matkaneuleeksi ihan vain itselle joku villapusero? Niitäkin lankoja näemmä löytyisi. Voikohan ihmisellä olla liikaa (vihreää) lankaa? Ottaen huomioon, että noita kuvan lankoja on jokaista vähintään lyhythihaisen puseron varuiksi itselleni, voisi hätäisempi päätellä lankavarastoani jollain tapaa väripainottuneeksi. Ehkä Lankahamsterien pudotuspelin päätyttyä pitää sitten täydentää varastoa vaikka jollain oranssilla.

Ensi viikolla luultavasti terveisiä pohjanmaan vuorilta ja kenties vastaus siihen, mitä lopulta päätyi matkaneulottavaksi. Tai sitten jotain ihan muuta.

6 kommenttia:

joko kirjoitti...

kauniita lankoja!

Tiina kirjoitti...

Vihreää ei voi koskaan olla liikaa, tosin oranssi on näin kevään korvalla oikein tarpeen, tämän huomasin itsekin ja neuloin sitten huivin.

uhoava gnu kirjoitti...

Samaa mieltä kuin Tiina - vihreitä lankoja ei voi olla liikaa. Mahtavia lankoja sinulla varastossa, eiköhän noista jotakin kaunista synny..!

Kati E kirjoitti...

Paljonko sulla on tuota sammakon väristä Corkia? Kun siitä mä voisin visioida sulle sellaisen neuletakin, jossa on lyhyet hihat, korkea "kiinalaiskaulus" ja jotain palmikoita etukappaleilla. Puiset duffelinnappien näköiset napit.

Joku tollanen malli on muuten viime vuoden IK:ssa. Vai olikohan se 2005 vuoden? En muista.

Tui kirjoitti...

Vihreää ei ole koskaan liikaa, ei missään nimessä!

Ponitäti kirjoitti...

Nyt vasta muistan tiedottaa... Eli Seinäjoen neuletapaaminen on huomenna torstaina 5.4. klo 17 eteenpäin Cafe Framessa, ihan Seinäjoen keskustassa. http://www.cafeframe.fi
Varmaan siellä pari tuntia ainakin ollaan, joten tule mukaan jos ehdit!