maanantai 28. marraskuuta 2005

Breaking news

Hyvää huomenta. Keskeytämme normaalin lähetyksemme hyvän mielen uutisten vuoksi.

Perjantaiaamuna kello 8.16 soi ovikello. Könysin tukka pörrössä ja suu täynnä ruisleipää avaamaan oven. Ovella oli US Postal Servicen nuori mies, joka toivotti hyvää huomenta, tyrkkäsi käteen paketin ja katosi sitten puolijuoksua ilmeisesti jatkamaan kierrostaan. Lähettäjän nimi oli minulle täysin tuntematon. Paketin tullaustarra ilmoitti sisällöksi "handknit socks".

Muovisesta pakettikirjekuoresta paljastui sievä pahvirasia. Rasian kannen alla oli kerros joulunpunaista silkkipaperia, ja silkkipaperin alta löytyi postikortti, suklaata ja sievät käsinvärjätystä sukkalangasta neulotut villasukat. Kortti paljasti lähettäjäksi Joanin, joka puolestaan oli saanut sukkatoimeksiannon Alisonilta.Here's the promised short English text: The socks are lovely, and they fit like a glove (sorry for the bad pun). The knitter named the socks "Autumn in New England", and the red tones remind me very much of how maple leaves can look in fall. Thank you very much, Joan! By the way the white in the background isn't cotton wool scattered around as a prop, but real actual snow.

Sukkien tarina on siis se, että osallistuin taannoin kansainväliseen sukkavaihtoon, enkä koskaan saanut vaihtosukkiani. Tästä tuli puhetta vaihdon järjestäjän kanssa joskus toisen sukkavaihtokierroksen aikana, ja nyt minulle sitten yllättäen ilmestyikin paketti. Tuli erinomaisen hyvä mieli.

Hyvät neuleuutiset jatkuivat perjantain päiväpostin aikaan, kun Susannalta tuli kirjekuori, jossa oli pieni kerä vaaleanpunaraidallista 7 Veljestä. Kerä on jo muotoutunutkin mallitilkuksi, mutta tästä ei ole kuvaa. Näette sitten joskus, vaikka seuraavassa Ullassa.

Lauantaikin oli vielä reippaan neulesosiaalinen päivä, kun Ullan pikkujouluja vietettiin neulestudio Rosa Matildassa. Joulupukki ei ehtinyt itse paikalle, mutta Marjut toimi asiantuntevana apulaisena ja jakoi jokaiselle mieluisen pikkujoulupaketin.Omasta paketistani paljastui kerä sievää kirjavaa Tessa-lankaa sekä ruusupuiset sukkapuikot. Olinkin jo pidempään vastustanut kiusausta hankkia itselleni tällaiset kokeiltaviksi! Selvästi Joulupukki lahjoja valitessaan tietää mitä tekee. Ehkäpä tontut ovat kurkkineet ikkunan takana, kun olen kaihoisasti katsellut muiden blogeja sekä Vihreän vyyhdin sivuja.

Näihin iloisiin tunnelmiin päätämme tämän kerran hyvän mielen neuleuutiset. Lisää hyviä uutisia luvassa Elämänlangalla taas ensi viikolla.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienot sukat sait. Ne näyttää sellaisilta varpaan muotoisiksi neulotuilta? Jonkun blogissa tai jossain oli linkki missä oli ohjeet, mutta en nyt löydä sitä. Pitäis aina heti laittaa muistiin, mutta miten sitä siirtyy seuraavaan paikkaan ja luulee löytävänsä uudestaan. . .

Kati E kirjoitti...

Vastaavat tapaukset piristävät todella paljon. :D Ja toisaalta piristää sekin, jos ehtii hakemaan itselleen lohdutuslankaa. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Se sukkalinkki löytyy Lankakomerosta Reginas Sock pages.

MysteryKnitter kirjoitti...

The socks are awesome.