maanantai 15. toukokuuta 2017

Kiireitä

Kuten viime viikolla vähän ennustelin, ei paita ole edistynyt niin että olisi mitään varsinaisesti uutta valokuvattavaa tälle viikolle. Voitte siis kuvitella viime viikon oranssin puseron mutta nyt niin, että helmaa on kolmisenkymmentä senttiä.

Viikko meni aikamoista matalalentoa, koska töiden puolesta oli pari iltayhdeksään venynyttä päivää. Harmillisesti toinen näistä oli syntymäpäiväni jota ei siis mitenkään erityisemmin jaksettu huomioida, mutta syötiin sitten äitienpäivän iltana vielä jälkikäteen synttärikakkuakin. Täytin tänä vuonna 41, eli vähän mitäänsanomattoman keski-ikäinen luku tuli mittariin. Ensi vuonna täytyy sitten varmaan koittaa panostaa vähän enemmän ikääntymiseen, kun kunnioitettavat 42 tulee täyteen.

En myöskään toivonut enkä saanut mitään syntymäpäivä- tai äitienpäivälahjoja, mutta lapset olivat sentään taas askarrelleet koulussa kortit.

Tällä neulomistahdilla en tarvitse lisää lankaa ensi vuonna enkä ehkä edes seuraavalla vuosikymmenellä, mutta voi kyllä olla että jossain vaiheessa on taas itseään jollain tilauksella tai shoppailureissulla muistettava.

Seuraavaksi kiireet vievät illaksi roolipelaamaan, mutta siellä sentään aion neuloa samalla sukanvartta! Katsotaan, josko ensi viikolla olisi taas jotain näytettävää.

2 kommenttia:

Liina kirjoitti...

Onnea! Kannattaa kuitenkin huomioida, että 41 on alkuluku, ja sillä tavalla nähdäkseni kelpo ikä. (Ei mistään erityisen mystisestä syystä tokikaan, vaan kun alkuluvut ovat jotenkin hauskoja.)

iso gnu kirjoitti...

Onnittelut! Iloista langankulutusta!