maanantai 14. joulukuuta 2015

Jouluisissa tunnelmissa

Elämänlangalla odotellaan lähestyvää joulua rauhallisissa tunnelmissa. Neuleetkin edistyvät vähitellen, ja uutta pukkaisi puikoille jatkuvasti.

Aika tarkalleen vuosi sitten kävin Tallinnassa ja ostin itselleni puserolangat. Projekti hautautui kesäksi, mutta pääsi syksyllä uudelleen puikoille ja on nyt kylpyhuoneessa odottamassa kuivumista ja langanpäiden päättelyä. Alkusovituksessa hihat olivat vähän liian pitkät ja leveät vartaloon nähden, mutta toivon että sain muotoiltua suhteita vähän paremmiksi kuivatusvaiheessa. Ensi viikolla on toivottavasti kuvia uudesta puserosta ihan päällä.

Pienempää neuletyötä edustavat joulusukat, jotka minulle ulkoistettiin. Tämä pari on varastosta löytynyttä vanhaa Hjerte Sock 4 -lankaa, ja sukkaparin koko on toivottavasti noin 2-vuotiaalle. Seuraavaksi on tilauksessa sukat 4-vuotiaalle, siihen on varattu sini-vihreäkirjavaa OnLinen Supersockea. Ennen joulua pitäisi ehtiä neuloa lisäksi vielä yhdet leikki-ikäisen lapaset.

Vuoden viimeisen hallituksen kokouksen kunniaksi sain töistä lahjan: lankashekki Menitaan ja suklaata, eli kenties osuvin lahja, jonka makeanhimoiselle neulojalle voi antaa. En vielä ole päässyt shoppailemaan, mutta katsotaan josko tässä vielä ennen joulua ehtisi lahjomaan itseään vaikka jollain luksuslangalla, jota ei muuten kehtaisi ostaa.

Näissä tunnelmissa Elämänlangalla tällä viikolla. Ensi viikolla ollaan jo melkein joulussa!

Ei kommentteja: