maanantai 16. kesäkuuta 2014

KesäUlla on täällä!

Elämänlangalla vietettiin näin kesäkaudelle tyypillisesti sunnuntai jälleen jenkkifudiskentän reunalla, ja kun pääsin kotiin, oli Kesäulla salakavalasti päässyt ilmestymään! Harmillisesti Nea ei päässyt kansikuvatytöksi, mutta kannen pitkät sukat ovat kyllä erinomaisen ihastuttavat.

Minulta tosiaan on Ullassa ohje, joka loppujen lopuksi sai nimekseen Virpi.

Lisäksi sain aikaiseksi jo aiemmin lupaillun arvion ostamastani ruutupiirrosohjelmasta, eli tällä kertaa onnistuin tuottamaan lehteen sisältöä kaksin kappalein.

Seuraavaksi voikin suunnata katseet syksyyn. Ajatelkaa, hyvät ihmiset, Ulla täyttää 10 vuotta! Ullan ansiota on esimerkiksi se, että minusta tuli neulesuunnittelija, ja moni muukin on kotimaisen ja helposti lähestyttävän netti-neulelehden kautta ponnistanut.

Syysnumero on Ullan 10-vuotisjuhlanumero. Nyt jos koskaan on jokaisen Ullaa lukeneen aika miettiä, mitä itse voisi tehdä kymmenvuotisen taipaleen juhlistamiseksi. Onko juuri sinulla joku perinteinen lapasohje, jolla syntyvät maailman parhaat lapaset? Lähetä ohje Ullaan meidän muidenkin saataville! Neulooko naapurisi tosi ihania vauvannuttuja? Rohkaise häntäkin lähettämään ohje! Numeron aineistodeadline on 5.10. ja teemana Ikivihreät ja parhaat hitit. Myös tekijöitä kaivataan toimitukseen, esimerkiksi oikolukuun ja ohjeiden ja juttujen latomiseen html-pohjaan verkkojulkaisua varten. Toimitukselle voi laittaa kysymyksiä ja avuntarjouksia vaikkapa osoitteeseen paatoimittaja@ullaneule.net.

Itse aion saada aikaiseksi ainakin jonkun ohjeen juhlanumeroon. Tässä kaipaisin kuitenkin lukijoiden apua. Mitä lähtisin tekemään? Pitäisikö joku vanhoista ohjeistani päivittää nykypäivään, tai olisiko joku aivan uusi ohje toiveissa? Rajoitteena mainittakoon, että kirjoneuleet eivät ole omaa alaa, palmikot taas mieluisia.

Näissä tulevaan katsovissa tunnelmissa Elämänlangalla tällä viikolla. Ensi viikolla ehkä jotain muuta.

Ei kommentteja: