maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pikkusukkaset

Viime viikkoiset pienet sukat valmistuivat ja ovat menossa Joelin tarhaan lämmittämään varpaita kumisaappaissa. Saatte nyt vain kuvitella kuvan; Picasa kaatuu joka kerta, kun yritän editoida valokuvia. Paha kierre - kuvien haku poistaa kuvat kamerasta, mutta ohjelman kaatuminen hävittää ne myös tietokoneelta. Huokaus.

Muuta näytettävää ei juuri nyt ole. Tekeillä on kokeellinen kaulahuivi erästä teemabilettä varten, mutta tällä hetkellä se on lähinnä pötkö ärhäkän vihreää sileää neuletta suljettuna neuleena. Varalla on pätkä tummanviolettia, josta tulee kontrastivärisiä koristeita. Voitte kuvitella nämäkin.

Neuletunnelmat ovat siis hyvin yksinkertaisia ja erittäin kuvattomia. Teknisistä ongelmista huolimatta pääsiäinen on kuitenkin sujunut hyvin ja pitkä viikonloppu on tehnyt hyvää. Aika on kulunut vaihtelevissa toimissa, niin ystävien kuin perheenkin parissa. Tänään aamupäivällä ajelin isän kanssa Mäntsälään hakemaan naamiaisvaatteitta. Lapsetkin tulivat mukaan, ja meillä oli oikein mukava road trip.

Huomenna pitäisi taas asennoitua töihin. Lisäksi on luvassa eksoottinen uusi kokemus, kun olen menossa kosmetologille kasvohoitoon! Minulle ihonhoito on yleensä ollut sitä, että pesen näkyvän lian pois vedellä, joten saa nähdä miltä syväpuhdistus tuntuu.

Näin siis Elämänlangan pitkässä viikonlopussa. Ehkä ensi viikolla on sitten valokuviakin?

4 kommenttia:

reamaria kirjoitti...

Kannattaa sitten pitää mielessä, että jos kosmetologi löytää suurennuslasilla ja kirkasvalolampulla "kauheasti" mustapäitä, joita et ikinä peilistä ole huomannut, niin niitä ei kukaan muukaan paljain silmin näe!

Kristel kirjoitti...

Rea, viimeks tänään äiti jäi katsomaan että mitä ihmettä mun normaalisti hyvälle iholle on tapahtunut. Mulla on muutamia viikkoja ollut ihan järjetön finni-invaasio. Aattelin että se kasvohoidon kokeileminen ei haitanne. ;)

Riikka kirjoitti...

Sulle ois tunnustus mun blogissa =)

Taavitar kirjoitti...

Tuttu ongelma Picasan kaatuminen, monet kivat muistot on hävinnyt bitti-avaruuteen.