maanantai 25. huhtikuuta 2011

Odottavissa tunnelmissa

Elämänlangalla on pääsiäisen pyhinä oleskeltu odottavalla kannalla. Kirja on painossa ja julkaisutilaisuudesta on nyt tosiaan sovittu kustantajan ja Hobboksin kanssa: Pitsit puikoille on esillä Hobboksissa lauantaina 7.5. klo 15. Ennen meitä on esillä muita harrastekirjoja: puutarhanhoitoa ja sisustusta. Tulkaa siis sinne sankoin joukoin paikalle!Nyt kun julkaisuun on enää pari viikkoa aikaa, voin vilauttaa vähäsen kirjaan tulevaa sukkamallia. Parempia kuvia sitten kun kirja on päässyt painosta kauppoihin asti! Näitä en ole neulonut itse, vaan sain parin lahjaksi ystävältä. Lanka on Fleece Artistin Trail Socksia, ihanan pehmeää merinovillaa. Vyyhdistä riitti mainiosti tällaisiin isompiinkin jalkoihin näemmä, sillä minulle ilmaantui sukkien lisäksi lahjaksi myös Calorimetry, joka sopiikin mainiosti nyt säiden lämmetessä.Kirjan lisäksi on muutakin odotettavaa: viimeviikkoisesta työhaastattelusta tuli alustavan myönteinen päätös, mutta palkkaavan järjestön hallitus kokoustaa nyt pyhinä ja tekee lopullisen päätöksen. Vielä saa siis jännittää vähäsen, kunnes on nimi paperissa. Hyvältä kuitenkin näyttää nyt!

Näissä odottavissa tunnelmissa Elämänlangalla siis tänään. Ensi viikolla ehkä sitten uutisia, tai ainakin uutta Elämänlankaa.

3 kommenttia:

Katju kirjoitti...

peukut on pystyssä, aikas lähellä kuitenkin duunipaikka!

Auli kirjoitti...

Kirja kuulostaa mielenkiintoiselta. Onnea työpaikkaan, kyllä se taitaa onnistua!

tuittuilija kirjoitti...

Hei Kristel!
Olen Piian kammarin vetäjä ja me teemme pieniä hyväntekeväisyysprojekteja. Nyt juuri neulomme sytomyssyjä pohjoiseen sairaaloihin ja kesällä teemme heijastimia, jotkalahjoitamme jollekin koululuokalle ja sitten syksyksi ajattelin, että voisimme antaa oman pienen ( meitä on vain 8 ) panoksemme tähän sinun lanseeraamaasi VILLAA YLLE-keräykseen. Onko tämä keräys vielä voimissaan?
Kaikkea hyvää kirjaprojektillesi ja Onneksi olkoon siitä. Mahtava asia tuo kirja ja onnea siihen työpaikkaetsintään. Minä olen jo eläkkeellä, joten ne huolet ovat ohi.
Mutta nyt valmistaudun Piian kammarin kokoukseen, joka alkaa kohta, joten mukavaa päivän jatkoa toivottaa Piikamummeli eli Pia