tiistai 19. huhtikuuta 2011

Leikitäänkö, että on maanantai?

Elämänlangalla on menty taas vuoristorataa niin, että hitaampia heikottaa. Sunnuntaina vaalijännitysnäytelmän tiimellyksessää tuli sähköpostia eräästä järjestöstä, että heille alkuvuodesta palkattu järjestösihteeri lähti muihin töihin ja että tulisinko työhaastatteluun keskiviikkona. Tämä olikin hyvä, sillä maanantaina sain heti aamulla kuulla, etten päässyt jatkokierrokselle toisen työpaikan haastatteluissa. Sen takia blogi unohtuikin, kun niin kovasti harmitti.

Toisaalta pääsen kirjoittamaan kohta myös laajemmalle yleisölle: Elämänlankaa lukee myös Essen toimittaja ja sitä kautta tarjottiin tilaisuutta ryhtyä kolumnistiksi Esseen. Näillä näkymin ensimmäinen kolumnini ilmestyy 1.6. eli muutaman viikon päästä.

Viime viikko meni aivan kirjasumussa, taittovedoksia tutkailtiin moneen kertaan. Nyt kuitenkin on annettu lupa laittaa kirja painoon ja näyttää todennäköiseltä, että julkaisutilaisuus onnistuu 7.5., joskin painosta ei ehkä vielä silloin saada Hobboksiin kovin isoja määriä kirjaa.

Toisessa päässä vuoristorataa tuli sitten vastaan se, että läheinen sukulainen on (taas) sairaalassa, tällä kertaa sentään ilmeisesti jo jonkinlaisella diagnoosilla joka selvittäisi monenlaiset oireilut parilta viime vuodelta. Kovasti helpottavaa, jos nuoren ihmisen epämääräiset oireilut nyt lopulta selviäisivät ja tämänkertainen veikkaus harvinaisesta sairaudesta osuisi oikeaan.

Näissä hyvin sekavissa tunnelmissa siis Elämänlangalla tällä hetkellä. Ensi viikolla maanantai onkin vielä pääsiäisen pyhiä!

4 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Odotan kovasti kirjaa, olen tosin ´tilannut sen paikallisesta kirjakaupasta koska haluan sitä kannattaa hinnasta viis, joten se saapuu sitten kun saapuu. Ihanaa kuitenkin, uusi kirja!!!! Sairaus ilman diagnoosia on inhottava asia ja masentaa sängyn pohjalle, nimimerkillä viimeisen vuoden kokeista ja vastaanotoista toiseen loikannut gasellin askelin! En voi tosin moittia palvelua, mutta masentaa se kun ei tiedä mikä vaivaa kun ei ole sitä tietoa siitä mikä vaivaa. Tsemppiä kirjan julkkareihin ja ihanaa pääsiäistä sinulle!

Sari kirjoitti...

Onpas teillä ollut vauhdikasta. Kurjaa, ettei ensimmäinen työpaikka natsannut, mutta onhan hienoa, että heti tarjotaan jotain uutta. Pidän peukkuja tänään!
Oikein mukavaa pääsiäistä!

Katju kirjoitti...

voi kunpa duunipaikka irtoais! ja valitettavasti en pääsekään 7.5.

Päivikki kirjoitti...

Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen aukeaa ... tai kolmas.